888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Betfair Poker Live sesong 2, siste mulighet for å vinne en iPAD2

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Betfair Poker Live

Den andre sesongen av Betfair Poker Live har blitt annonsert med datoer og steder i Irland, England, Spania og Tsjekkia. Strukturen og innkjøpet har blitt finjustert til å tiltrekke seg flere spillere, så det kan forventes mye løst spill og en god unnskyldning for en weekend med poker. Denne sesongen blir Dublin, Costa Brava, London og Praha stoppestedene.

Kvalifiseringen for disse turneringene vil skje kun hos Betfair Poker og det er turneringen som vil passe lommeboken til de fleste, inkludert er kvalifiseringer gjennom freeroll turneringer, Spillere vil også ha muligheten til å kjøpe seg inn via sine Betfair kontoer.

Asko Heiskanen Global Poker Marketing Manager sier:

The Betfair Poker Live Tour has picked the perfect venue in Dublin to kick off the 2011 Betfair Poker LIVE! Tour. We have great poker, with a unique twist in the form of our eliminator structure and players will also be able to enjoy the magical city of Dublin, where we are hoping to play a round of golf or catch some of the Solheim Cup live!”

Besøk Betfair Poker

Betfair Poker Live oppsett:
Dato Sted Land

22-25. september Dublin Irland
11-13. november Costa Brava Spania
17-19. februar London England
April Prague Tsjekkia
Vinn 1 av 15 iPAD2
Vinn 1 av 15 iPAD2

iPAD2 Summer Madness

Dersom Betfair Poker Live ikke var nok til å starte pokerspillingen hos Betfair Poker, hva med en gratis iPAD2 som man kun bruke på reisen til live turneringer? Nye spillere som åpner en Betfair Poker konto gjennom PokerNews før 1. september kan delta i iPAD2 Summer Madness. Femten 16gb iPAD2 er å vinne i eksklusive freeroll turneringer fra 3-7. september.

For og delta trenger man å registrere en Betfair Poker konto gjennom PokerNews mellom 1. juni (00:00 CET) og 31. august (23:59 CET) og spille inn Poker Player Points. Desto flere poeng som spilles inn, desto større sjanse er det for å vinne 1 stk 16gb iPAD2. Ikke glem at ved innsetning av penger hos Betfair, kan du få en 100 % opp til $2.500 bonus.

*****Besøk vår iPAD2 Summer Madness side*****

More Stories

Hva synes du?