888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$40.000 i freeroll, eksklusive bonuser og premier hos 888 Poker Mad Month

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Mad Month

888 Poker møter september med deres ‘Mad Month’, men her hos PokerNews, kaller vi det bare en fantastisk tid til å spille poker hos dem. Fra 23. august til 1. oktober kan nye og nåværende online poker spillere delta i mange freeroll turneringer med mye ekstra penger i premier, inkludert:

Nye spillere får tilgang til 5 x $888 freeroll turneringer:
Sett inn $10 på en new 888 Poker konto mellom 23. august – 1. Oktober, og man vil motta en E-post hvor man blir invitert til å spille ved fem $888 freeroll turneringer, en for hver helg i løpet av Mad Month.

$8 gratis til alle:

Registrer en ny konto i løpet av Mad Month og få $8 gratis direkte inn på konto, ingen innsetning er krevd.

Besøk 888 Poker

100 % opp til $888 i bonus ved første innsetning – Eksklusivt for PokerNews:
888 Poker sin innsetningsbonus på $888 hos PokerNews er dobbelt så stor som er vanlig. Last ned 888 Poker gjennom PokerNews for å få en 100 % opp til $888 i første innsetningsbonus som man ikke finner noe sted på nett.

$8.888 freeroll turneringer:
Er ikke de $888 freeroll turneringene store nok? I løpet av Mad Month vil det være en ukentlig $8.888 freeroll, som kvalifiserer seg gjennom ved 2 av 3 krav som er vist nedenfor:

  • Spill 10 Sit & Go’s over $5
  • Tjen 100 status points ved å spille poker hos 888poker.
  • Sett inn $100 eller mer ved bruk av bonuskoden ‘MADMONTH’. Hvis dette er det første innskuddet til 888poker, bruk bonuskoden 'MADMONTH1'.

Besøk 888 Poker

PokerCam premier:

Try out the PokerCam Tables and win spot prizes.
Try out the PokerCam Tables and win spot prizes.

Hvis man ikke allerede har prøvd de revolusjonerende PokerCam bordene hos 888 poker, så er tiden inne for det nå. Disse unike bordene kobles til ditt webkamera så du kan se ansiktene til de man spiller mot. Spill på disse bordene i løpet av Mad Month og følg med om du kan vinne tilfeldige premier som 888poker tilfeldig vil gi ut i løpet av september.

Team Poker turneringer:
Fotball fans! Kombiner poker med sportsbetting i disse nye turneringene hvor man kan velge sitt favoritt lag fra Premiership, Bundes Liga og Liga Espana. Hvis ditt favoritt lag vinner mens turneringen spiller, 50 % av turneringspengene vil bli delt mellom deg og andre som har det samme laget.

Mad Month hos 888 poker er ikke bare den sjenerøse kampanjen du har sett til nå, det er også den som er mest morsom. Hvis man er ny til 888 Poker trenger man og registrere seg gjennom PokerNews for å kunne få en eksklusiv $888 innsetningsbonus og delta i fremtidige kampanjer hos PokerNews.

Besøk 888 Poker

Hva synes du?