WSOP 2018

2011 PokerStars.net LAPT Punta del Este Dag 4: Komaromi er LAPT mester

Alex Komaromi

Finalebordet ved PokerStars.net Latin American Poker Tour Punta del Este Main Event varte bare fire og en halv time, men var nok til å kåre en vinner. Uruguay fikk sin første LAPT vinner med Alex Komaromi. Komaromi var chipleder til finalebordet og vant tilslutt $244.720 etter å ha vunnet over fire spillere fra Brasil, en fra Argentina, en fra Venezuela og fra Peru

Komaromi møte tilslutt Claudio Piedrabuena fra Argentina heads-up om tittelen, og ved siden og avgjørende handen åpnet Komaromi med et bud på 150.000 og Piedrabuena synte fra store blind. Floppen viste {K-Diamonds}{7-Clubs}{4-Spades} som begge checket og {J-Clubs} kom på turn, check fra Piedrabuena som resulterte i et bud fra Komaromi på 225.000. Piedrabuena svarte med en all-in høyning på ca 1.3 millioner, Komaromi synte budet og viste opp {J-Hearts}{4-Hearts} for to par. Piedrabuena hadde vinner kort med handen {K-Clubs}{10-Clubs}, men {2-Diamonds} på river hjalp ikke og Komaromi ble Uruguay første LAPPT mester.

Resultater og utbetalinger fra finalebordet

PlasseringSpillerLandPremie
1Alex KomaromiUruguay$244.720
2Claudio PiedrabuenaArgentina$141.220
3Engelberth Varela (Kvalifisert gjennom PokerStars)Venezuela$88,.70
4Carlos Watanabe (PokerStars spiller)Peru$65.430
5Felipe Pasini (Kvalifisert gjennom PokerStars)Brasil$46.600
6Nelson Trad NetoBrasil$37.190
7Fernando Araujo(Kvalifisert gjennom PokerStars)Brasil$27.770
8Rafael Monteiro (PokerStars spiller)Brasil$18.360

Selv om PokerNews sin dekning av LAPT Punta del Este Main Event er over, kan du være sikker på at PokerNews kommer tilbake med ukentlige rapporter fra EPT. LAPT og APPT.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories