WSOP 2018

PokerStars EPT Barcelona dag 1a: Obrestad og Lodden ute - 4 norske videre

Andre Akkari

Dag 1a av 2011 PokerStars.com European Poker Tour Barcelona Main Event ble avsluttet lørdagskveld hvor 346 spillere hadde betalt innkjøpet på €5.000. I følge vår live oppdateringen stilte Morten Klein (48.800), Jon Skiple Sataoeen (69.900) , Kent Ove Rød (50.000) og Marius Olsvik (24.000) som er videre til dag 2 på mandag.

Annette Obrestad tok en tidlig ledelse, men maktet ikke fortsette sitt gode spill og måtte tilslutt se seg utslått av nok en EPT. Team PokerStars spilleren Johnny Lodden røk tidlig ut ved dag 1a. Etter opptelling av spillere og chips fra dag 1a er det Martin Schleich med 182.100 i chips som leder.

Det var mange spillere, kjente og ukjente som var blant de startene var Team PokerStars spillerne Lex Veldhuis, Martin Hruby, Juan Maceiras og Sandra Naujoks,men felles for dem alle er at ingen maktet å spille seg videre til dag 2. Ana Marquez som nylig ble medlem av Team Pro, fikk sin deby uten suksess.

Mens spillere forlot turneringen var det noen Team PokerStars proffer som kom seg videre, deriblant Vanessa Selbst, Andre Akkari og Ville Wahlbeck. Selbst bygde seg masse chips da hun mot Domantas Klimciauskas fem-bettet med {A-}{Q-} mot Klimciauskas som satt med par i konger. Med et Ess på flopp og ingen konge på turn eller river, hentet Selbst en stor pot som det ble flere av i løpet av kvelden. Senere var det Selbst tur å sitte med par i konger mot Martial Blangenwitsch med {10-}{9-}, hvor alle chips kom på i floppen {10-Diamonds}{8-Hearts}{3-Clubs}. Verken turn eller river hjalp Blangewitsch og Selbst fikk da en tidlig chipledelse i turneringen. Hun avsluttet dag 1a med 81.500 i chips.

Andre kjente spillere som kom seg videre til dag var blant andre Mickey Petersen, Chris Moorman, Bryn Kenney, Ivan Freitez og Leo Margets. Alle har søndagen fri, mens dag 1b skal spilles. Dag 1b starter søndag kl 12:00 CET i Barcelona, Spania. Nye ni nivåer skal spilles og det forventes et enda større startfelt enn ved dag 1a (346), og arrangøren håper på over 800 deltagere totalt.

Noen av de meste kjente spillerne som starter søndag er Daniel Negreanu, Jason Mercier, Allen Bari, Phil Collins og Eugene Katchalov. Du vil ikke gå glipp av disse pokerstjernene og de norske som stiller ved dag 1b, følg med på PokerNews Live Reporting sider for en komplett dekning av EPT Barcelona.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories