WSOP 2018

2011 PokerStars.com EPT Tallinn Dag 1a: Maksim Kolosov leder

Maksim Kolosov

Sesong 8 av PokerStars.com European Poker Tour startet i går (tirsdag) da dørene åpnet klare for dag 1A. Oppmøte var heller labert med kun 92 spillere til start, og ved slutten av dagen var Maksim Kolosov som endte opp som chipleder med 102.725.

Den første spilleren som ble chipleder ved dag 1A var ingen andre enn EPT sesong 7, prisvinner Martin Jacobson. Jacobson kom til Tallin uten sin bagasje, men pokerferdighetene sine hadde han ikke glemt hjemme.

“I must have the golden seat ticket,”skrev Jacobson på sin Twitter side.

Da spillerne var kommet til nivå fem, var det klart for en ny chipleder – flere bord hadde blitt brutt opp og satt sammen til et bord som ble kalt “table of death”, hvor blant annet to tidligere EPT vinnere (Barcelona og Praha vinnere) ble satt sammen. Roberto Romanello og Kent Lundmark ble satt på samme bord som Fernando Brito, Kevin Vandersmissen, Mathew Frankland og Maksim Kolosov. Kolosov kom seg inn i en hand etter fire-bets action og vant stort fra Kevin Vandersmissen og tok en solid chipsledelse.

I den handen høynet Vandersmissen til 735 fra tidlig posisjon, Kolosov tre-bettet til 1.725 hvor det ble kast fram til Vandersmissen som fire-bettet til 4.200. Kolosov gjorde synet og floppen viste {10-Spades}{a-Clubs}{2-Diamonds} . Vandersmissen bød ut 3.200 hvor Kolosov høynet til 7.500 og denne gang synte bare Vandersmissen. Begge checket {3-Hearts} på turn. Med {8-Hearts} på river, check-synte Vandersmissen et fra Kolosov på 12.000. Kolosov viste opp ess-konge og vant potten og bygde stacken sin til 74.000. Han fortsatte å bygge den større og endte som chipleder etter dag 1A.

Bordtrekningen skapte mange interessante bordplasseringer for mange spillere. Ved bord 5 satt EPT vinner fra San Remo Rupert Elder mot Sesong 4 EPT Praha vinner Arnaud Mattern. Begge spillerne kom seg videre til dag 2.

Player of the Year fra sesong 7 Fernando Brito håpet å kunne forsvare sin tittel og delte bord med det unge pokertalentet fra England, Mathew Frankland. Både Brito og Frankland fikk gode plasseringer under WSOP 2011, henholdsvis nr 181 og 121, begge kom seg videre til dag 2

Noen av de mange uerfarne og forhåndskvalifiserte spillere gjennom PokerStars viste seg å være nervøse under hele dag 1A. En av de kvalifiserte som ikke var nervøs var Pierre Neuville. Fram til EPT Tallin hadde han kvalifisert seg til hele 23 EPT turneringer på rad! Selv om han ikke klarte å kvalifisere seg til denne, stilte han opp i sin 24 EPT turnering og klar for kanskje nå var det hans tur.
EPT mester David Vamplew, hadde tatt seg turen til Tallin og satt ved siden av svenske Jesper Hoog og klarte så vidt å komme seg gjennom dagen.

92 spillere startet dag 1A, kun 68 spillere kom seg videre til dag 2. Blant disse var blant andre Roberto Romanello (83.175), Martin Jacobson (74.650), Praz Bansi (73.975), Mathew Frankland (70.475), David Vamplew (57.500), og Team PokerStars proffene Richard Toth (37.325) og Marcin Horecki (21.925).

Dag 1B starter opp i dag kl 12:00 og du kan få med deg alle oppdateringer direkte fra EPT Tallin ved PokerNews Live oppdateringssidene.

2011 PokerStars.com EPT Tallinn Dag 1a: Maksim Kolosov leder 101

I dag starter blant andre EPT vinner Tallin 2010 Kevin Stani og Annette Obrestad av de norske som deltar, Kevin Stani er for øvrig tittel forsvarer av EPT Tallin. Les intervjuet PokerNews gjorde med Kevin Stani like før han reiste nedover til Tallin.

Chipcount dag 1A – EPT Tallin

PlasseringNavnChips
1Maksim Kolosov102.725
2Roberto Romanello83.175
3Albert Mikhailyta75.95
4Martin Jacobson74.65
5Praz Bansi73.975
6Katri Kasper73.3
7Stefan Jedlicka72.425
8Mathew Frankland70.475
9Robin Ylitalo66.525
10Tim Ludwig64.05

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook.

Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS ved registreringen.

2011 PokerStars.com EPT Tallinn Dag 1a: Maksim Kolosov leder 102

PokerNews $22.000 WCOOP freeroll turneringer.

PokerNews og PokerStars har igjen planlagt en stor kampanje som er eksklusivt for PokerNews sine spillere. Ta del i tre freeroll turneringer hvor vi vil dele ut en billett til $5.200 WCOOP main event i hver av freeroll turneringene. På toppen av dette vil finalistene dele en premiepott på til sammen $6.900!

WCOOP Main Event har en garantert førstepremie på 1 million dollar. Ta del i alle tre freeroll turneringene og få muligheten til å vinne 1 million dollar, alt du trenger å gjøre er ha en PokerStars konto gjennom PokerNews og spill inn 150 VPP fram til 21. august.

Kombinert med Mega Month kampanjen vil man lett kvalifisere seg til alle tre freerollene og kanskje er det akkurat deg som stikker av med 1 million dollar i september.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories