888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2011 PokerStars APPT Queenstown: Marcel Schreiner vant suverent

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Marcel Schreiner

2011 PokerStars APPT Queenstown Main Event er avsluttet og den suverene chiplederen gjennom turneringen, Marcel Schreiner fra Tyskland ble den nye Asia Pacific Poker Tour champion.

Denne turneringen er den første turneringen ved APPT som er blitt spilt i Queenstown i New Zealand. Turneringen hadde den største samlet premiepott i en turnering som er blitt avholdt i byen. Premiepotten på NZD$342.900 gav NZD$94.300 til vinneren som alle spillerne kjempet om.
Etter 12 timer spill ved finalebordet, inkludert 4 timer med en spennende head-up match, var det tyske Marcel Schreiner og New Zealand sin lokale helt Matt Yates som kjempet om tittelen.
Schreiner var chipleder ved dag 1, dag 2 og dag 3, og ved finalebordet dominerte han fullstendig og herjet med de andre spillerne.

Finalebordet begynte med noen av de beste spillerne for distriktet, som inkluderte Jonathan Karamalikis, Hugh Cohen og Tom Grigg. Da disse ble slått ut på henholdsvis niende, åttende og syvende plass, hadde finalebordet vært i spill i flere timer.

Når heads-up kampen begynte hadde spillerne omtrent like store stacker, men etter noen timer viste Schreiner hvorfor han ledet fra dag 1 av og ledet stort på Yates. Etter 180 spilte hender ledet Schreiner suverent og kveldens største pott var et faktum. Schreiner og Yates fikk alle sine chips inn i midten da bordet viste {9-Spades}{5-Spades}{10-Diamonds}{6-Hearts}. Yates satt med {k-Clubs}{10-Spades} mot Schreiner sine {10-Clubs}{7-Clubs}. Med en et høyere side kort enn Schreiner klarte Yates og overtok ledelsen for en kort stund.

Schreiner begynte vinne tilbake sine tapte chips og fikk tilslutt Yates all-in med {a-Hearts}{9-Spades} mot sine {a-Hearts}{q-Spades}. Når {a-Diamonds}{q-Hearts}{a-Clubs} kom på floppen var det hele over for Yates, som ikke kunne stille opp mot Schreiner som floppet nuts og måtte ta til takke 2. plass og NZD$60.000.

Finalebord

PlassSpillerPremie (NZD)
1Marcel Schreiner$94.300
2Matt Yates$60.000
3John Waterman$35.150
4Carl Knox$29.145
5Daniel Laidlaw$24.000
6Tom Grigg$19.715
7Xiao Dong Xia$16.290
8Hugh Cohen$12.860
9Jonathan Karamalikis$10.280

APPT Queenstown er over for denne gang, husk å følge med vår live oppdatering fra EPT Barcelona som pågår nå.

Hva synes du?