WSOP 2018

2011 EPT Tallinn Dag 1B: Oscar Lima leder, Anders "Donald" Berg nr syv

Oscar Lima

Dag 1b av PokerStars.com European Poker Tour Tallinn Main Event er avsluttet og en 23 år gammel spansk pokerspiller ved navn Oscar Lima var spilleren som endte dagen med flest chips. Beste norske ble Anders "Donald" Berg som nr 7 i antall chips. Kevin Stani og Annette Obrestad kom seg vider til dag 2 med henholdsvis 19.750 og 25.000.

Lima var under radaren hele dagen, men alle vil legge merke til han ved dag 2 på torsdag med en chipstack på 132.000. Dette er Lima sin første European Poker Tour turnering, og han valgte akkurat denne fordi den var den første i sesong 8. Hvilken start han fikk på EPT turneringen.

Finske Jani Sointula avsluttet som nr 2 i chips, en spiller som er å finne ved de aller største turneringene verden over. Han bygde sin start stack fra 30.000 til 70.000 ved slutten av nivå to, og ved slutten av dagen telte han opp 123.950 i stacken sin. Han har aldri vunnet en EPT tidligere, men endte som nr 2 bak Nacho Barbero i £20.000 High Roller turneringen i fjor ved EPT London festival.

190 spillere betalte innkjøpet på €4.2500 for å delta ved dag 1B ved luksus hotellet Swissotel, hvor alle kjempet om en plass til dag 2. 60 spillere klarte det ikke, hvor det da er totalt 198 spillere som starter dag 2 i håp om en plass til dag 3 på fredag.

Blant disse finner vi Team PokerStars proffene Dario Minieri, JP Kelly og Ville Wahlbeck. De kom seg sikkert gjennom dag 1B og får følge av sine lagkamerater fra dag 1A Arnaud Mattern, Richard Toth og Marcin Horecki. Andre spillere som er videre til dag 2 er Praz Bansi, Martin Jacobson, and EPT Prague winner, Roberto Romanello.

Av de norske som er videre til dag 2 finner Terje Markhus fra dag 1A, Anders ”Donald” Berg, Annette Obrestad og Kevin Stani fra dag 1B. Erlend Melsom, Martin Hansen, Christopher Ulsrud, Ron Steve Paltto, Helene Skjønhaug og Ke Gang kom seg dessverre ikke videre i turneringen.

Mot slutten av dag 1B ble den offisielle premiepotten på €1.071.600 som blir fordelt på de beste 40 av de gjenværende 198 spillerne. Første premien er på €275.000. Det er enda et stykke til spillerne er i pengene og de må nok konsentrere seg om å komme seg til dag 2, for å ha noen håp om å sikre seg en pengeplassering.

Hvem som vil gjøre det eller må vente til EPT turneringen i Barcelona? Følg PokerNews Live Reporting Teamet på torsdag (i dag fra kl 12:00) som kommer med siste nytt fra Tallin direkte.

2011 EPT Tallinn Dag 1B: Oscar Lima leder, Anders "Donald" Berg nr syv 101

Chipcount dag 1B – EPT Tallin

PlasseringNavnChips
1Oscar Lima132.000
2Jani Sointula123.950
3Nichlas Mattson90.000
4Anatolii Ozhenilok90.000
5Dario Minieri88.000
6Mark Pukhov80.000
7Anders Berg70.000
8Anton Ionel68.000
9Fatime Moreira de Melo63.000
10Irene Baroni60.000
26Annette Obrestad25.000
30Kevin Stani19.750

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook.

Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS ved registreringen.

2011 EPT Tallinn Dag 1B: Oscar Lima leder, Anders "Donald" Berg nr syv 102

PokerNews $22.000 WCOOP freeroll turneringer.

PokerNews og PokerStars har igjen planlagt en stor kampanje som er eksklusivt for PokerNews sine spillere. Ta del i tre freeroll turneringer hvor vi vil dele ut en billett til $5.200 WCOOP main event i hver av freeroll turneringene. På toppen av dette vil finalistene dele en premiepott på til sammen $6.900!

WCOOP Main Event har en garantert førstepremie på 1 million dollar. Ta del i alle tre freeroll turneringene og få muligheten til å vinne 1 million dollar, alt du trenger å gjøre er ha en PokerStars konto gjennom PokerNews og spill inn 150 VPP fram til 21. august.

Kombinert med Mega Month kampanjen vil man lett kvalifisere seg til alle tre freerollene og kanskje er det akkurat deg som stikker av med 1 million dollar i september.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories