WSOP 2018

WSOP med Lynn Gilmartin: Videoer fra uke 7

I skrivende stund er 1.864 av 6.865 spillere fra 85 nasjoner i gang med dag 3 av WSOP Main Event. Før WSOP var det stilt spørsmål om Black Friday kunne gi en effekt på turneringene – effekten var på en positiv måte.
Premiepottene var rekordstore gjennom de 57 øvelsene og alle satellittene til de forskjellige øvelsene var stappfulle ved Amazon og Pavillion ved Rio. I år er Main Eventen den 3. største gjennom historien. Mens Rio var fult av spillere, har PokerNews sitt video crew fortsatt med å pumpe ut mer materiell for vår syvende uke. Her er favoritt videoer til Lynn Gilmartin fra de siste 7 dagene.

Brett Richey's rap video om seg selv ved WSOP og til PokerNews team. Mye av æren går til Will Thomas, en av video-editorer som også er kjent for sine kreative påfunn.

Denne ukens “Weekly Turbo” er med Sarah Grant og Lynn Gilmartin hvor begge stilt opp i lik bekledning. De bestemte seg for å ta det et steg videre mens de leverte siste ukens vinnere og høydepunkter.

Når Faraz Jaka ikke spiller poker, driver han på med sitt selskap Axis Casterboarding. Kristy Arnett besøkte han for å finne ut om dette og selvfølgelig noe om han også. Det endte ikke helt etter planen for Kristy Arnett.

Vi avslutter med et “topp par”, takk til Tatjana Pasalic, som er den nye sexbomben som nylig signerte med Bodog Poker. Når Sara Grant fikk henne til å stille opp under ”Calling the Clock, fant vi ut at Pasalic er en blid og en sjarmernde dame.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories