WSOP 2018

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 0001

Last ned Winner Poker gjennom PokerNews for å delta i deres store sommersalg. For å øke din bankroll har PokerNews en 250 % opp til $2.000 i første innskuddsbonus til alle våre spillere hos Winner Poker ved bruk av bonuskoden NOPNEWS.

Hvordan bruker man bonuskoden NOPNEWS
For å kunne kvalifisere seg til vår 250 % opp til $2.000 bonus er det viktig at du bruker bonuskoden NOPNEWS ved ditt første innskudd hos Winner Poker, glemmer du dette vil du ikke være kvalifisert for en bonus opptil $2.000.

Winner Poker med sommerkampanjer
Nå som du har din egen Winner Poker konto, gjort ditt første innskudd ved bruk av vår herlige bonuskode er du nå klar for å hente ut mange flere bonuser og penger hos Winner i sommer. De har salg på innkjøpene til sine garanterte turneriger, steps utfordringer og en herlig reload bonus som bare venter på deg.

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 101

Ultimate sale
Å handle på salg er noe alle liker, uansett hva som blir kjøpt. Winner Poker har nå opp til 75 % saøg på innkjøpene til sine garanterte turneringer. Du kan blant annet kjøpe deg inn i dere $50.000 garantert til utrolige $25+$2. Sjekk tabellen for mer info om deres salgspriser på turneringene:

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 102

For mer informasjon, sjekk ut WinnerPoker

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 103

Steps Tournaments
Spill deg til store penge ved deres steps turneringer i sommer. Nedenfor er en oversikt over hva du kan vinne og hva hvert steg inneholder:

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 104

For mer informasjon, sjekk ut WinnerPoker

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 105

The Reload
Når du har spilt deg til din innskuddsbonus hos Winner Poker kan du fram til 17. juli gjøre en reload og spille deg til en 100 % opp til $5.000 i reloadbonus. Sjekk tabellen nedenfor hvordan dette fungerer.

Hvordan reloade?

The Reloader er delt inn i 2 steg = to forskjellige måter på å øke din bankroll.

Det første innskuddet du gjør etter ditt første innskudd fram til 17. juli 23:59 (GMT) gir deg en reload bonus.

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 106

Det er raskt og herlig! Du vil få din første bonus opp til $1.250 som betales ut med $5 for hvert innspilte 250. Winner poeng. Når du har klart denne bonusen, er det over til steg 2.

Winner Poker med sommersalg og herlige bonuser 107

For mer informasjon, sjekk ut WinnerPoker

Nå er det bare å registrere og gjøre et innskudd hos Winner Poker for å ta del i 3 herlige sommerkampanjer. Husk at ved en konto hos Winner Poker gjennom PokerNews er du også kvalifisert til alle våre fremtidige kampanjer og freeroll turneringer vi har med dem.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories