WSOP 2018

Siste satellitt til Bodog $100k garantert på lørdag

Bodog $100k

Bodog sin $100.000 garantert turnering er en av de største turneringer blant søndagsturneringene, og en heldig vinner en førstepremie på rundt $25.000 på et innkjøp på $162. I løpet av de siste månedene har PokerNews sendt spillere til denne flaggskip turneringen helt gratis, og nå er det din siste mulighet til å gjøre det samme.

Nå på lørdag den 16. Juli kl 21:00 EDT har vi en freeroll turnering med 10 stk billetter til Bodog sin $100.000 garantert turnering, hver billett har en verdi på $162.

Kvalifiseringen kunne ikke ha bitt enklere, alt du trenger å gjøre er og laste ned Bodog Poker via PokerNews og gjøre et innskudd på $20 eller mer. Nåværende spillere hos Bodog med konto gjennom PokerNews kan selvsagt delta i denne freeroll turneringen, så lenge de gjør et innskudd på $20.

Det er en annen god grunn til og registrere en konto hos Bodog Poker via PokerNews – Vi har en eksklusiv innskuddsbonus du ikke finner noe annet sted - 110 % opp til $1.100.

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller noen andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories