PokerStars med nedtelling til hand nr 65 billioner

pokerstars

I mars delte PokerStars ut hand nr 60 billioner til ‘Pogo650’ fra Isle of Man. Som et resultat av dette vant han $102.090 og de andre spillerne ved bordet vant mellom $11.040 og $21045.

PokerStars nærmer seg 100 billioner utdelte hender og for å feire dette gjør de en markering ved hand nr 65 billioner. For hver million hand vil bli en ”milestone hand”, som vil bli belønnet med penger til vinneren og de andre ved samme bord.

Besøk PokerStars

Ved vanlige “Milestone Hands” blir hver spiller belønnet med en premie på $50 pluss $50 for hvert VPP de har tjent i de 50 hendene før en ”Milstone Hand”
Og selvfølgelig vil den som vinner hand nr 65 billoner bli belønnet med omtrent det samme som ved 60 billioner handen.

Så nå er tiden for å starte spillingen hos PokerStars. Spill flere bord, spill lengre økter og kanskje holde deg til limit hold’em og PLO for å øke din VPP bonus. Husk å åpne en PokerStars konto gjennom PokerNews for å få en $6000 innskuddsbonus og delta i våre eksklusive kampanjer vi har med PokerStars også. Ikke glem å bruke markedsføringskoden ved registreringen av din nye konto.

Besøk PokerStars

Hva synes du?

More Stories

Other Stories