WSOP 2018

Pokernyheter: Poker Hall of Fame nominasjon, SuperStar Showdown og mer

Poker Hall of Fame

Pokernyheter fra hele verden

Poker Hall of Fame

Takket være WSOP kommunikasjons direktør Seth Palansky og den pressemeldingen vi mottok, kan vi nå fortelle dere at nominerings prosess er åpnet til 2011 Poker Hall of Fame.

Etter at nominerings prosess fra publikum er ferdig vil en liste bli videresendt til nominasjons komiteen, disse vil gjennomgå listen og sette opp en liste over de åtte kandidatene for 2011 Poker Hall of Fame. Denne listen vil bli annonsert den 15. september og blir stemt på av nåværende medlemmer av Poker Hall of Fame og utvalgte medlemmer.

Krediteriende for Poker Hall of Fame

  • En spiller må ha spilt poker mot kjente topp spillere
  • Være minimum 40 år ved nominasjonen (bedre kjent som “Chip Reese” regelen, som kom i 2001, 20 år etter at Reese presenterte denne da han var 40 år.]
  • Har spilt high stakes
  • Spilt bra over lang tid, og fått respekt av andre spillere.
  • Har bevist over tid at de kan spille poker
  • eller, for noen ikke-spillere som har bidratt til en vekst og suksess innen poker med positiv og gode resultater.

Alle som jobber innen poker industrien, kan individuelt bli nominert fra nå og fram til 15. august.

Les mer om nominasjonen å gi deg selv en stemme ved WSOP.com.

Sverige - Norge 1-0 - Blom er fortsatt best

Mens mange av oss spilte om knapper og glansbilder i forhold til innsatsene ved PokerStars SuperStars Showfdown, spilte norske Terje ”Terken89” Augdal om de store pengene mot Viktor ”Isildur1” Blom hos PokerStars. Med $150.000 i innsats hver, var det på søndag duket for en match mellom Norge og Sverige. Igjen var det Sverige og Blom som tok en ny skalp i duellen. Ved PokerStars Blog kan du lese sammendraget av hele kampen mellom disse. Etter kampen dro begge to ut på byen i London, hvem betalte? Svensken!
Uansett, etter 1.566 hender var kampen ferdig og Blom hadde vunnet penger til å ta sin motstander på fylla i London.

SuperStar Showdown Breakdown

DatoMotstanderVinn/TapStillingen
19. des - 2010Isaac "philivey2694" Haxton-$41.7010-1
2. jan - 2011Antanas “Tony G” Guoga+$44.2801-1
30. jan - 2011Daniel “w00ki3z” Cates+$51.1962-1
13. feb - 2011Eugene “MyRabbiFoo” Katchalov+$111.7503-1
20. mars - 2011Daniel “KidPoker” Negreanu+$150.0004-1
27. mars - 2011Daniel “KidPoker” Negreanu-$26.5004-2
3. apr - 2011Scott “urnotindangr” Palmer-$5.425--
10. apri - 2011Scott “urnotindangr” Palmer+$66.6075-2
19. juni - 2011Rui "PepperoniF" Cao+150.0006-2
3. juli - 2011Terje "Terken89" Augdal+150.0007-2
Total SuperStar Showdown fortjeneste:$650.207  

Les alt om kampen ved PokerStars Blog.

Online Poker Trafikk Rapport

Hvilken effekt hadde stengingen av Full Tilt Poker i forrige uke å si for de andre sidene? Takk til PokerScout kan vi fortelle deg det. I følge PokerScout har andre pokersider lansert sine egne kampanjer for å kunne tiltrekke seg spillere og allerede er ”57 prosent av trafikken Full Tilt Poker mistet, blitt plukket opp av andre sider.”

Siden Full Tilt Poker ble stengt, PokerStars, PartyPoker og iPoker Network har disse hatt en økning på 15, 23, og prosent, sammenlignet med uken før. Cake Poker Network fikk den største økningen siden stengingen av Full Tilt Poker med en økning på 41 prosent.

Online poker trafikken har hat en økning på 27 prosent i følge PokerScout sin ACES indikator.

Senator Rockefeller

For noen dager sider kunngjorde Senator Jay Rockefeller (D-WV) sine tanker og ideer med 18 spesifikke forslag som kunne begrense underskuddet på $1.29 trillioner over 10 år.

“There’s lots of talk about reducing the deficit and cutting spending, but we have seen very few specific ideas, especially when it comes to revenues,” sier Rockefeller. “The American people are willing to make some sacrifices to help secure a better future by reducing the deficit, but those who are already struggling cannot shoulder the bulk of that burden themselves and it’s shameful to suggest otherwise. Big corporations and the very wealthy must start paying their fair share," sier han.

Hva har dette med deg og poker å gjøre? Et av hans forslag er stoppe ulovlig internett spilling!

"Establishing online gambling regulations will protect consumers, state’s rights and state sovereignty, and eliminate a huge illegal market that today benefits only countries and companies overseas, saving an estimated $41.8 billion over ten years, and an estimated additional $30 billion for states. (federal estimate from the Joint Committee on Taxation, rough state estimate is based on most states mirroring federal taxes)."

Les mer om hva Rockefeller har å si på sin nettside .

Hva synes du?

More Stories

Other Stories