888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokernyheter 18. juli - FS+G Global Poker Index

poker news

Du sitter kanskje klistret foran vår live dekning av 2011 World Series of Poker Main Event. Det er det like greit å få med seg hva som rører seg innen resten av pokerverdenen. Noen av nyhetene som har kommet i de siste dagene er Federated Sports + Gaming's Global Poker Index, 2011-2012 WSOP Circuit oppsettet og mer.

Gikk du glipp av disse nyhetene?

Nyman, Bonde og Hantiz ute av Main Event – Ingen norske videre!
Ingen norske kom seg videre til dag 5 av WSOP Main Event, Nyman, Bonde og Hanitz kom seg i pengene før de ble utslått.

Black Firday: Fristen for sivile søksmål er på fredag
Fristen for de amerikanske spillerne til å saksøke Full Tilt Poker, Ultimate Bet, and Absolute Poker for sine utestående beløp ved en sivildomstol er på fredag.

Pokernyheter de siste dagene

FS + G Global Poker Index

Federated Sports + Gaming annonserte sin lansering av Global Poker Index på torsdag. Global Poker Index eller GPI er et system som det er søkt patent på, som rangerer og sporer de ukentlige resultater av de 300 beste spillerne i verden. USA Today Sports og GlobalPokerIndex.com vil bruke GPI rankingen, samt EpicPoker.com.

“This system is revolutionary for poker and will provide a clear-cut, statistically definitive means for comparing the live tournament accomplishments of top players,” sier Annie Duke, commissioner of the Epic Poker League. “Many of the world's best players are not well known outside of the avid fan base. The Global Poker Index will not only create excitement around the rankings of the more established players, but will also put a focus on a new generation of young players.”

Plasseringer, innkjøp og alder er faktorene som blir brukt for å sette hver spillers GPI score.

Det er ikke alt, les mer om dette hos GlobalPokerIndex.com og sjekk ut sin pressemelding .[/I]

12 Rings in 12 Days

Pokernyheter 18. juli - FS+G Global Poker Index 101

2011 World Series of Poker Main Event er inne på sin dag nr 6 og nå har oppsettet for WSOP-C, World Series of Poker Circuit blitt lansert for 2011-2012.
Det hele starter I Bossier City, Louisiana den 8. September, hvert stoppested vil starte på en torsdag og avsluttet lørdag uken etter. Totalt blir 12 dager med spillig og offisielt med det motto på Circuit - 12 Rings in 12 Days.

Det er totalt 16 stoppesteder under 2011-2012 WSOP Circuit. $1.600 Main Event vil bli spilt som re-entry for første gang og vil ha to startpuljer, en morgen og på kvelden. Det er ikke satt opp en $10.000 Regional Championship under årets Circiut. National Championship er på programmet til neste år. Vinnere av årets sesong vil bli kåret av dem spilleren med flest Circuit poeng. Og de topp 100 spillerne fra WSOP son Worls Ranking vil få muligheten til å kjøpe seg inn i neste års National Championship for $10.000.

“We made great strides with the WSOP Circuit tour last year,” sier WSOP Executive Director Ty Stewart. “But we also learned a lot. We’ve rid ourselves of the things that didn’t work and added several new exciting wrinkles that will pit the best American tournament grinders against top performing worldwide players in a culminating championship befitting the grandest stage the World Series of Poker can offer.”

Sjekk ut pressemeldingen og hele oppsettet Circuit schedule hos WSOP.com.

Offentlig høring om Full Tilt Poker

I en pressemelding vi mottok tidlig på tirsdag, har Alderney Gambling Control Commission annonsert at de vil ha en offentlig høring om fremtiden for [/B]Full Tilt Poker[/B]. Høringen finner sted den 26. juli ved Park Plaza Victoria Hotel in London.

Full Til Poker sin lisens ble suspendert i juni av AGCC etter at selskapet ikke klarte kravene til AGCC etter Black Friday i USA eller i Europa.
“AGCC’s choice to hold a public hearing in to the future of Full Tilt Poker demonstrates our willingness to act transparently and we will welcome members of the public and the media. As ever at all times, our primary concern is the protection of the player," sier André Wilsenach, executive director of AGCC.

Les mer om AGCC ved GamblingControl.org.

Tid for lisens i England

John Penrose som er “ gaming policy and regulation minister” i England annonserte nylig at det vil bli endringer innen reguleringen av online spill. I følge annonseringen alle inn og utenlandske gaming operatører må ha den nødvendige lisensen fra Gambling Commission for å kunne fortsette online spill til engelske spillere i fremtiden.

“It means anybody based anywhere in the world who wants to sell gambling services to any consumer based in the UK will, in future, have to have a Gambling Commission licence,” sier Penrose.
Det foreligger ikke noen detaljer om et skatesystem, men i følge B]EGRMagazine.com[/B], vil den nye reformen basere seg på poeng fra resultat og ikke omsetning.
James Hollins of Evolution Securities tror at verden er klar for en endring for å legalisere dette og en full implentasjon vil finne sted i 2013 eller 2014.

Les mer av dette hos EGRMagazine.com.

PokerStars mot 65 billioner utdelte hender

I mars delte PokerStars ut sin hand nr 65 billioner. Nå fire måneder senere er poker giganten klar for å dele ut hand nr 65 billioner. Og dette markeres med en fest hos PokerStars. Ved begynnelsen av hand nr 64.7 billioner og helt fram til nr 65 billioner, ved hver utdelte millionhand vil de spillere som en han d da motta en premie.

For hver milepel og det er 300 av dem, vil de som blir inndelt en hand motta $50 og $50 for hver VPP de har inntjent ved de siste 50 hendene. Vinnere av milepel hendene vil også ha sine premier doblet.
For den STORE milepælen (65 billioner) er kalkuleringen den samme, men bare multiplisert med 10. Vinnere får sin premie doblet, men blir også belønnet med $65.000, er dette alt?

Les mer hos PokerStars.com og sjekk ut nedtellingen som viser at hand nr 65 billioner blir utdelt den 25. juli.

Tobey's a Loser - Sometimes

Pokernyheter 18. juli - FS+G Global Poker Index 102

Det å holde pokerpenger adskilt fra dine normale inntekter er muligens en veldig god ide av forskjellige grunner. En av dem er i tilfelle du blir saksøkt av en gruppe mennesker som prøver å flå deg med en svindel.

Ifølge TMZ, Tobey Maguire har lagt fram dokumenter som viser at han ikke bare har vunnet store penger ved high stakes lagene i Hollywood Hills, men også at han har tapt mye penger også.
Maguire er blitt saksøkt av gruppe personer som er blitt lurt i en bedrageri av Brad Ruderman.

Ruderman var en fast spiller med high stakes lagene i Hollywood og disse personene prøver å få ut $300.000 ut av Maguire, som de hevder er penger vunnet fra Ruderman. Det er 3 sjekker en som er fylt ut til Maguire av Ruderman på $168.500 fra juli 2007 til januar 2009.

Du kan lese hele søksmålet mot Maguire ved
TMZ.com.

Hva synes du?