Pokernyheter 13. juli - Full Tilt Poker høring, WSOP Livedekning og mer!

Pokernyheter 13. juli -  Full Tilt Poker høring, WSOP Livedekning og mer! 0001

Er du på jakt er å finne ut hva som skjer rundt om i verden av pokernyheter, da er du kommet til rett sted. I dag kan vi fortelle deg om en offentlig høring som AGCC vil holde i forbindelse med hva som skjer med Full Tilt Poker og du kan se WSOP Main Event direkte, pluss mye mer.

Dersom du ikke fikk med deg dette av nyheter
Det er tatt mange gode og mindre så gode bilder i løpet av 2011 World Series of Poker at vi sliter med å plukke ut de beste. Men fortvil ikke, vi har plukket den ut. Sjekk ut WSOP billedserie del II for et fotografisk tilbakeblikk på de siste ukene.

Hvis du mistet hendelsene fra Dag2A av 2011 WSOP Main Event? kan du lese vår daglige oppdatering fra WSOP .

Siste nytt fra pokerverdenen

Offentlig høring om Full Tilt Poker

I en pressemelding vi mottok sent på tirsdag har Alderney Gambling Control Commission - AGCC annonsert at de vil holde en offentlig høring om framtiden til Full Tilt Poker. Høringen finner sted 26. juli ved Park Plaza Victoria Hotel i London.

Full Tilt Poker sin spillelisens ble suspendert i juni av AGCC etter at selskapet ikke klarte å imøtekomme kravene til AGCC for opprettholdelse av spillelisens etter Black Friday. Grunnen til høringen er å gjøre en offentlig dokumentasjon fra både AGCC og Full Tilt Poker i forbindelse med suspenderingen av Full Tilt Poker sin lisens og finne løsninger på situasjonen.

“AGCC’s choice to hold a public hearing in to the future of Full Tilt Poker demonstrates our willingness to act transparently and we will welcome members of the public and the media. As ever at all times, our primary concern is the protection of the player," sier André Wilsenach, executive director of AGCC.

Les mer om dette ved GamblingControl.org.

WSOP Live dekning - ESPN2 og ESPN3

Vi vet at du følger med oppdateringene fra 2011 World Series of Poker Main Event hos PokerNews, men noen ganger er også bra å kunne se dette også. Takket være ESPN3.com og ESPN2 så kan du dette i år.

Med oppstart på torsdag vil dag 3 av Main Event ved WSOP bli sendt direkte med en 30 minutters forsinkelse hos ESPN2. Sendingene starter kl 20:00 PDT og sendes fram til kl 23:30 PDT. I sendingene til ESPN2 vil inneholde kortene til spillerne og vil veksle mellom to TV-bord med 30 minutters mellomrom. Kommentatorer er Lon McEachern og David Tuchman pluss mange kjente spillere vil bidra med sine kommentarer og analyser av spillet.

På toppen av dette vil ESPN3 kjøre en live dekning av Main Event med kun 5 minutters forsinkelse fra starten av dag 3 og videre i turneringen. Denne dekningen vil ikke bare inneholde kortene til spillerne, men seere vil få ekspert kommentering fra kjente spillere som Phil Galfond, Olivier Busquet og andre.
Hvis du vil finne ut mer om hvordan man får live streamen, kan du sjekke ut Kristy Arnett's ”behind-the-scenes”intervju med Poker PROduction's Mori Eskandani.

ESPN.com har mer om live dekningen og sendeskjema.

PartyPoker på topp 2 i Pokerscout sin trafikkrapport

Ny uke, nye rapporter fra onlinepoker trafikk. I denne uken hos PokerScout rapporteres det en økning ved onlinepoker trafikken. Det ser ut som at den totale trafikken har økt med 3,4 prosent og åtte av topp 10 pokersidene har økt sin trafikk.
Siden Full Tilt måte midlertidig stenge siden, har flere poekersider økt sin trafikk inkludert sider som; PokerStars (17 prosent), PartyPoker (35 prosent), 888poker (20 prosent) og Everest Poker (46 prosent).

Det har vært en betydelig endring ved topp listen over pokersidene. PokerStars leder fortsatt, men PartyPoker har overtatt andreplassen (som Full Tilt hadde før). I følge PokerScout er dette PartyPoker sin første topp 2 plassering siden 2007.

Les hele rapporten hos
PokerScout.com.

PokerNews Main Event - $20.000 ekstra i premie!

Pokernyheter 13. juli -  Full Tilt Poker høring, WSOP Livedekning og mer! 101

Denne turneringen finner sted søndag 17. Juli kl 14:00 EST.

Det er en $10+$1 innkjøps turnering med $20.000 som er lagt til i premiepotten. Strukturen er dyp: 30:000 i chips, 15 minutters perioder og blinde starter på 50-100.

Denne turneringen er åpen for alle med en PokerStars konto, det spiller ingen rolle om man registrerte seg gjennom PokerNews eller ikke. Den eneste måten til delta er et passord, som vil bli tilfeldig lansert i løpet av World Series of Poker Main Event Live Reporting.

Hvis du ikke har en PokerStars konto, vær sikker på at du signerer en gjennom PokerNews og benytter deg av markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS”. Dette vil sikre deg mulighetene til å delta i alle fremtidige PokerNews eksklusive kampanjer, og selvfølgelig en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories