WSOP 2018

PokerNews Main Event hos PokerStars - $20k ekstra, åpen for alle!

PokerNews Main Event hos PokerStars - $20k ekstra, åpen for alle! 0001

Hvis du gikk glipp av å delta i World Series of Poker Main Event i år, fortvil ikke. Hvert år gir PokerNews og PokerStars våre lesere en eksklusiv turnering i forbindelse med vår offisielle WSOP live oppdateringer, og i år gir vi våre lesere en større og bedre turnering.

Den 17. juli kl 14:00 EST kan du spille i PokerNews Main Event. Det koster kun $10+$1 for å delta, men premiepotten er økt til $20.000. Ikke bare er denne en av de beste online turneringene i år, den er også laget for å kunne erstatte Main Event slik at du ikke trenger å løsrive deg fra go’stolen.

Besøk PokerStars

Store Penger

$20.000 som er lagt til i premiepotten tilsvarer 2.000 spillere i turneringen. Dette er bra med tanke på at PokerStars ikke lenger har med de amerikanske spillerne, noe som tilsier lavere antall spillere.

Dyp struktur

Denne turneringen har virkelig en spiller verdi, men de dypeste strukturene som finnes og gjenspeiler WSOP Main Event, 30.000 i chips, 15 minutters perioder og blinde starter ved 50/100. Det er ingen unnskyldning for å bli utslått i løpet av det første nivået, og de erfarne spillerne kan glede seg over å ha en fordel i slike turneringer. Det er mulig å registrere seg inntil 120 minutter etter at turneringen har startet.

Besøk PokerStars

Spill ved siden av WSOP Main Event

Denne turneringen er laget for å kunne ledsage deg med WSOP Main Event. Du kan spille samtidig som du følger med i våre live oppdateringer fra Main Eventen, samtidig som du ser eksklusive videoer fra Las Vegas.

Åpen for alle

Ulikt andre turneringer med tillagte premier er den denne åpent for alle, det er ingen krav til at man må ha sin PokerStars konto registrert gjennom PokerNews, Hvis du ikke har fått deg en PokerStars konto enda, da bør du skaffe deg en gjennom PokerNews, fordi vi ofte har freeroll turneringer med fem sifferet beløp i premier med PokerStars som du ikke finner noe annet sted på nettet.

For å spille i denne turneringen trenger du et passord, dette blir tilfeldigvis sluppet flere ganger i løpet av vår offisielle live oppdateringer fra WSOP Main Event. For å være sikker på at du finner fram til passordet, bør du legge WSOP Main Event Live oppdatering til dine favoritter.

Besøk PokerStars

Hvis du ikke har en PokerStars konto, vær sikker på at du signerer en gjennom PokerNews og benytter deg av markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS”. Dette vil sikre deg mulighetene til å delta i alle fremtidige PokerNews eksklusive kampanjer, og selvfølgelig en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories