WSOP 2018

Phil Galfond flyttet til Canada?

Phil Galfond flyttet til Canada? 0001

Siden amerikanske spillere ikke lenger kan spille online poker i USA etter Black Friday, spekuleres det om at flere kjente amerikanske pokerspillere nå flytter til Canada. PokerStars spiller Daniel Negreanu har tidligere annonsert blant annet via Twitter at han flytter hjem til Montreal, for å kunne forberede seg til WCOOP som avholdes i september.

Phil Galfond er en av de amerikanske spillerne som nå har forflyttet seg til Canada og nærmere bestemt OL byen Vancouver. I følge Team PokerStars online pro Shane ”shania” Scleger har Galfond fortalt at han blir værende i Vancouver i 3-6 måneder og tar deretter en vurdering om han vil re-vurdere sin situasjon.

Det gikk ikke lang tid før Phil Galfond var tilbake på high-stakes bordene ved PokerStars under navnet ”MrSweets28” . I følge chatten mellom Isildur1 og Galfond var ikke Isildur1 særlig fornøyd med Galfond tilbake ved bordene. Les chatten mellom MrSweet28, Nussdorf og Isildur1 hos PokerStars:

Isildur1: oh no his back

mTw-DaviN: back with the nuts!

MrSweets28: hello isil ;)

MrSweets28: how've you been?

Isildur1: hey:) really good when u not been around:)

MrSweets28: haha

MrSweets28: I'll take it easy on you

Isildur1: u been winning in vegas? hehe thx

MrSweets28: mmm, broke even the last 3 months there

MrSweets28: frustrating but could have been worse

Nussdorf: broke even = made only 1,2 mill ?

Isildur1: aah games were good i heard

MrSweets28: haha.. broke even = even

Isildur1: hehe yeah

MrSweets28: yeah games were great… thats why its so disappointing

Viktor Blom tjente på å være hjemme under WSOP

Mens de amerikanske spillerne har vært fraværende ved high-stakes bordene har Blom fått herje vilt og uhemmet med spillerne hos PokerStars. Selv om Blom har tapt og vunnet mye penger siden Black Friday, har tiden under WSOP vært veldig innbringende for den unge svensken.

Hele $600.000 har han hentet fra spillerne ved de største kursene hos PokerStars, med Daniel Negreanu og Phil Galfond tilbake ved bordene vil nok innsatsene økes og antall økter økes. Phil Galfond.

Spill poker hos verdens største poker side i dag

Gjennom PokerNews tilbyr vi våre lesere en pokerkonto hos verdens største pokerside PokerStars med blant annet en 100 % innskuddsbonus på opp til $600 ved bruk av vår markedsføringskode NORVEGIANPOKERNEWS og bonuskoden STAR600.

Viste du at med en konto hos PokerStars gjennom PokerNews kan du som spiller delta i kampanjer og freeroll turneringer som eksklusivt for PokerNews? Og vi snakker ikke om freeroll turneringer med $1.000 i premiepotten. PokerNews er den siden som har mest og de største freeroll turneringene hos PokerStars.

Her er noen av de som er blitt arrangert for vår lesere hos PokerStars:

Dette er bare noen av det som er blitt arrangert, følg med og ta del i våre fremtidige kampanjer hos PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories