WSOP 2018

PartyPokerNyheter: Professor, Where's My Money?

I denne uken hos PartyPoker kan du se TonyG gjøre sine narrestreker mens han forbereder seg til World Domination kampanjen.

Professor, Where’s My Money?
Tony G er i fin form når han viser seg fram til golfbanen, ikke bare for promotere den nye kampanjen World Domination og avgiftsfrie turneringer, men også gjøre narr av en viss professor.

Sjekk ut mer morsomheter fra TonyG ved PartyPoker Blog.

World Domination er i gang
Ta over verden i sommer med en to måneders lang kampanje med freeroll seter, penger og en topp premie på $100.000. For hvert 10. Partypoeng du spiller inn, mottar du en by av 72 tilgjengelige byer. Hver by har en premie som inkluderer alt fra freeroll billetter og penger. Når du klarer alle fire byene i et land (Eks: England med Manchester, London, Liverpool og Newcastle) mottar du en større premie mellom $75-$1.500. De virkelige pengene er når du fullfører alle byene i et kontinent, eksempel for Asia vinner du $5.000 og Europa gir deg $20.000. Tilslutt, samler du hvert land har du klart World Domination som er verdt $100.000!

PartyPokerNyheter: Professor, Where's My Money? 101

Denne kampanjen varer fram til 31. august, så nå har du noe å fylle sommerdagene med.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller vil starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories