888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Alle turneringer er nå uten avgifter!

Tony G

Det har aldri vært en bedre tid nå til å spille hos PartyPoker, for en begrenset periode kan du spille i avgiftsfrie turneringer

Tony G is a Dominatrix
Det er hans ord, ikke våre. Tony G er veldig spent på den nye World Domination kampanjen vi skrev om i forrige uke , at han har bestemt seg for å bli en helt annen person i Party Poker bloggen.

I am not at the WSOP at the moment, as this picture shows I am plotting total world domination and annihilation from my secret underground bunker. Whatever you do, don’t touch the cat and don’t overplay king jack.

I am going to invade Russia, I am going to take Moscow and all your money while I am at it. I also have Paris in my sights, as the French are the second worst poker players in the world I expect them to fold to the slightest raise.

Sjekk ut PartyPoker Blog om du vil lese mer on Tony G.

PartyPoker: Alle turneringer er nå uten avgifter! 101

Ingen avgift på turneringer

PartyPoker kjører nå sine turneringer uten avgifter, og fortsetter med dette på ubestemt tid. En $20+$2 turneringe vil nå koste $20+$0, turneringer under $6 vil få økt premiepotten da rake/avgiften blir lagt til premiepotten. En $2.70+$0,30 turnering vil da bli en $3 turnering.

Premiepottene vil bli store og de garanterte turneringene blir letter å delta i. Hvor lenge vil dette vare? Vi vet ikke, så start å spille turneringer hos PartyPoker nå! Disse endringene skjer ikke ofte!

PartyPoker: Alle turneringer er nå uten avgifter! 102

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller vil starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories