Paddy Power Poker med Paddy's Green Card

Green Card

Den irske pokersiden Paddy Power Poker har økt deres lojalitet ovenfor sine kunder og tilbyr nå en av de beste VIP programmene hos iPoker Nettverket.Paddy’s Green Card er for nye og eksisterende kunder. Alle som klarer 40.000 Paddy Points i løpet av en kalender måned mellom 1. august og 31. oktober vil være kvalifisert, deres green card er gyldig for 3 måneder så lenge man opprettholder nivåene.

Hvis du opprettholder nivåene for 3 måneder, vil du ha tilgang til

  • 20 % rabatt på alle bonuser ved VIP butikken
  • €/£50 gratis BET med paddypower.com
  • Billett til live satellitter til en Verdi av $50
  • Tilgang til en eksklusiv $1.000 freeroll turnering

Tilslutt, hvis man opprettholde 1.300 poeng hver dag i 3 måneder vil du motta en iPAD2.

BesøkPaddy Power Poker

Tidligere Full Tilt Black Card innehavere vil bli Green Card innehavere hvis de har en gjennomsnitt poeng inntjening på 1.300 poeng over syv dager.

“With all the turmoil that has been, we feel there has never been a better time to reward our own loyal VIP players with some extra perks and at the same time welcome any new customers who might be looking for a new home.”, said Paddy Power, Communications Manager for Paddy Power Poker. “We’ve made it especially easy for previous Full Tilt players who want to trade in their old Black Card for a shiny new Green Card – it’s just like everyone is saying, green is the new black!”

40.000 poeng i en måned er det samme som $2.000 i betalt rake, og 1.300 poeng hver dag er $65. Du vil inntjene deg masse fram til ditt Green Card. Deres første innskuddsbonus hos Paddy Poker har blitt økt til 200% opp til $2.000. Hvis du tjener 40.000 poeng i en måned vil du ikke bare få $660 i måneden i innskuddsbonus, du vil også ha over $400 i penger fra deres C*A*S*H lojalitetsprogram.

BesøkPaddy Power Poker

Paddy Power Poker sitt Green Card betaler for seg selv, på din vei til tusenvis av dollar i bonuser og selvsagt en iPAD2. Husk å laste ned Paddy Power Poker gjennom PokerNews for å gjøre det meste ut av vår eksklusive kampanjer vi har med dem.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories