WSOP 2018

Over $50k garantert for kun $13 nå i helgen!

PokerNews

Det er surt å måtte se at man ikke deltar I årets World Series of Poker Main Event, men den ene fordelen ved og ikke å være i Las Vegas på denne tiden av året er at online poker er mye bedre hjemme enn i Las Vegas.

Hvis du vil ha et bevis på dette trenger du ikke å lete på andre nettsteder, PokerNews har hele $50.000 i garanterte premie summer i turneringer som koster totalt $13 i innkjøp.

I denne helgen har vi to store innkjøpsturneringer med lave innkjøpt og med store premie summer, med overlegg av spillere. Og det beste er at disse er åpne for alle!

PokerNews GIANT

Denne starter på fredag kl 19:00 GMT, PokerNews Giant er hos Poker770 og vil ha det største overlegget i år ved en turnering. Den har en garantert premiepott på $30.000 og er en $2,20 rebuy turnering, den trenger 15.000 rebuys for å møte den garanterte premiepotten, skjer ikke dette vil det bli et overlegg og det skjer ikke. Mange spillere har allerede vunnet sitt sete gratis og erfaringsvis gjør disse spillerne ikke mange rebuys.

For å delta i denne turneringen trenger du en Poker770 konto, Nye spillere må huske å registrere vår bonuskode PKRNEWSNO ved registreringen av en ny konto gjennom våre linker. Dette gir deg også tilgangen til vår innskuddsbonus på hele €1.400 og alle fremtidige kampanjer med Poker770.

PokerNews Main Event

På søndag hos PokerStars kl 14:00 EST avholdes PokerNews Main Event som er en $11 freezeout turnering med $20.000 ekstra i premiepotten. Ikke er den en av den største ”added” premiepotten du finner noe sted, den er en av de med den dypeste strukturen med 30.000 i startchips og blinde start på 50-100. Denne turneringen er åpen for alle med PokerStars konto, uavhengig om man registrerte seg gjennom PokerNews eller ikke. Den eneste måten til å delta er å finne passordet gjennom vår WSOP live oppdatering.
Tournament ID: 413428486

Dersom du enda ikke har en PokerStars konto kan du signere en gjennom PokerNews og bruk markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS. Dette vil sikre deg tilgang til alle fremtidige PokerNews sine eksklusive kampanjer og selvfølgelig en innskuddsbonus på 100 % opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories