WSOP 2018

Nyheter fra PartyPoker: WPT Slovenia har startet

WPT Slovenia

Denne uken hos PartyPoker, teamet gleder seg enormt til WPT Slovenia og den pågående World Domination kampanjen.

WPT Slovenia er i gang
Den første WPT turneringen i Slovakia er i gang i Portoroz. PartyPoker Teamet gleder seg enormt, spesielt TonyG som har reist over 10.000 km etter at han røk ut av WSOP Main Eventen for å spille i denne turneringen:

“I wonder how many players have the true heart and commitment to make the trip after their Main Event bust out. I have been to this area before – a great place to chill, amazing scenery. I am even going to host a special dinner for those with the heart and commitment to travel 10,000 kilometres from a WSOP Main Event bust out to peaceful Slovenia.”

“I chose to go to Slovenia for the WPT for one very simple reason. I think the field will be weak and I am bringing some great players with me to carve up the field. Am I saying Slovenians are poor poker players? In fact, I am not – with its proximity to the Italian border this is an Italian tournament which means making the money here should be like taking candy from a baby.”

Du kan lese mer om oppdateringene fra WPT Slovenia hos PartyPoker Blog.

World Domination har startet
Ta over verden ved denne kampanjen som var i 2 måneder som fylt med freeroll turneringer, penger og en topp gevinst på $100.000. Tjen 10 PartyPoints og du vil motta en by av de 72 som er tilgjengelig. Hver by er verdt en premie som kan være freerolls eller penger. Når du har samlet 4 byer fra 1 land, vil du motta en bonus på det landet mellom $75-$1.500.

De virkelige store pengene kommer når du har fullført alle byene i hele kontinentet, om du klarer hele Asia vinner du $5.000 og Europa gir deg $20.000.
Blir du den spiller som klarer alle byene, vinner du hele $100.000.

Nyheter fra PartyPoker: WPT Slovenia har startet 101

Denne kampanjen avsluttes 31. august.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller vil starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories