Nordmann utfordrer milliardsvensken Viktor Blom i poker

Nordmann utfordrer milliardsvensken Viktor Blom i poker 0001

Spiller om 1.6 millioner kroner:

Nordmann utfordrer milliardsvensken Viktor Blom i poker

(Oslo, 1. juli 2011) Milliardsvensken Viktor Blom har takket ja til å møte nordmannen Terje Augdal til duell ved de virtuelle pokerbordene søndag 3. juli. Hele 1.6 millioner kroner vil være i spill når de to pokerkjempene braker sammen søndag kveld.

Både Terje Augdal og Viktor Blom bor for tiden i London, men dette er i høyeste grad en kamp mellom Norge og Sverige. Begge satser $150.000 hver, noe som tilsvarer omtrent 800.000 norske kroner etter dagens dollarkurs.

Duellen er en del av PokerStars SuperStar Showdown, hvor alle har muligheten til å utfordre Viktor Blom på hans hjemmebane – nettpoker. Kampen mot Augdal blir den ellevte i serien, hvor Blom over de ti første til sammen har tjent omtrent $500.000, eller over 2.5 millioner kroner.

Milliardsvensken
Viktor Blom, nå bare 20 år gammel, kom fra intet og utfordret pokerstjernene for enorme summer høsten 2009. Han vakte stor oppsikt i det internasjonale pokermiljøet med sin ekstremt aggressive spillestil, og inntil januar i år spilte han fremdeles anonymt under kallenavnet ”Isildur1”. Han er kjent for sine ekstreme svingninger, der han kan vinne 10 millioner den ene dagen og tape 20 millioner den neste. Etter å ha terrorisert de beste pokerspillerne på nett over lengre tid, valgte han i 2011 å tre ut av anonymiteten og inn i tilværelsen som profesjonell pokerspiller for Team PokerStars.

Terje Augdal, som går under navnet “Terken89” på internett, er kun 22 år, men har spilt poker på høyt nivå de siste fire årene. I 2009 hadde han den høyeste inntekten i Tromsø i aldersgruppen 20-30 år og skattet over en million kroner. Deretter flyttet Augdal til London for å kunne fortsette pokerkarrieren, og vinner han søndags kveld befester han sin posisjon som en av verdens beste nettpokerspillere. Hele duellen vises i PokerStars-klienten fra kl. 18.00.

Spill poker med kjendisene
Har du ikke nok penger til å utfordre Viktor Blom? Fra og med mandag kan DU kvalifisere deg til det kommende norske TV-programmet Norske Ess, hvor du kan lære fra proffene, spille med kjendisene og vinne en kvart million kroner, tur til Bahamas for 2 og et sete i PokerStars Caribbean Adventure, verdens største pokerturnering utenfor Las Vegas. Kvalifiseringen går på PokerStars.

Følg med på Facebook-gruppen Norske Essfor mer informasjon

Om www.pokerstars.com:
PokerStars.com er verdens største online pokeraktør med mer enn 40 millioner medlemmer globalt. Nettsiden er førstevalget for toppspillere fra hele verden, med flere daglige turneringer enn noe annet sted og med den beste sikkerheten online. Flere hender er blitt delt ut på PokerStars.com enn på noen annen pokerside. 50 milliarder hender er delt ut per dags dato og mer enn 300 millioner turneringer er spilt.

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode
NORWEGIANPOKERNEWS ved registeringen.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories