Kvalifiser deg gratis til Everest Poker $125.000 Internationale Cup

everest

Last ned Everest Poker for å spille i en serie av eksklusive freeroll turneringer i august, hvor du kan vinne en Everest Poker International Cup (EPIC) pakke. Vinneren vil motta en $2.500 pakke for å spille i Everest EPIC finale i Alicante, Spania, fra 9 – 11. september.

Om $75.000 EPIC Finalen

EPIC fra Everest Poker er en $125.000 freeroll serie som ender opp i en $75.000 finale i Alicante, Spania. Finalen finner sted mellom 9-11. september.

Kun 50 spillere vil delta i denne eksklusive turneringen, og den eneste måten til å komme seg dit er å vinne en plass i en av to turneringer som er den 1 og 29. august. Disse turneringene koster deltagelsen 25.000 Summit Points. Men PokerNews har sikret seg en eksklusiv pakke til denne turneringen i Alicante, og 15 billetter til en $25.000 freeroll turnering hvor man kan vinne sete til ved kun 10 summit points.

Selv om denne turneringen er en freeroll, kan spillere forvente seg en høy klasse av en turnering. Thomas Kremser og hans team ved TK Events er med på å arrangere denne live finalen.

Besøk EverestPoker

EPIC League

Epic league finner sted fra 2-25. august, og du kan spille i 2 stk freeroll turneringer hos Everest Poker hver uke. Disse turneringene er kun med leauge points, hvor summit points man vinner blir gjeldene ved resultat listen/leader board for denne ligaen (league) – Om du skulle få en dårlig start, så husk at det er de fem (5) beste resultatene som er gjeldene.

Knock out $10,000 HORSE champion Fabrice Soulier for $100
Knock out $10,000 HORSE champion Fabrice Soulier for $100

Hver liga turnering har et eksklusivt passord, og dette finner du kun ved vår EPIC league side same dag som turneringen starter.
EPIC League Events – 10 Summit Points
August 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 (18:00 GMT)
Turneringene finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Event – 25 Summit Points (Dobbelt med le League Points)
August 25 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Final – Topp 50 League Leader Board spillere
August 28 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

Sjekk vår Epic league side på hvordan liga poeng /league points blir kalkulert. Dette poeng systemet belønner spillere med gode plasseringer ved turneringene. Så en god plassering eller to kan gi deg en høy sammenlagt plassering.

De spillerne som ender blant topp 50 ve resultatlisten / leader board vil spille i våe EPIC Leauge finale den 28. august kl 18:00 GMT. Første plassen vinner en $2.500 pakke som inkluderer $1.500 til innkjøp, $575 til oppgold og $425til reise til Alicante. De neste 15 spillerne i denne finalen vinner et sete til en turnering den 29. august hvor hele 15 nye pakker er å vinne i en $25.000 freeroll hos Everest Poker.

Besøk EverestPoker

Slo ut Fabrice Soulier

Som ekstra bonus vil vår finale freeroll den 28. august vil Fabrice Soulier som nylig vant $10.000 HORSE ved World Series of Poker ha 30.000 Summit Point til den som slår han ut av turneringen. Poengene kan benyttet ved Everest Poker sin Summit Point butikk. Fabrice Souiler spiller under nicket FabSoul.

For å spille i denne serien trenger du en Everest Poker konto. Når du registrerer gjennom PokerNews vil du få en innskuddsbonus på $600 ved bruk av bonuskoden “PNEWS600” eller en $700 med koden “PNEWS700.” Denne kampanjen er åpen for alle med en Everest Poker konto, selv om man ikke registrerte seg gjennom PokerNews.

Besøk EverestPoker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories