WSOP 2018

Everest Poker med $125.000 EPIC Freeroll

Everest Poker med $125.000 EPIC Freeroll 0001

Everest Poker har annonsert tilbakekomsten til en av de mest populære onlinepoker kampanjer av året. Everest Poker International CUP (EPIC) har det beste fra live og onlinepoker, uten noen form for ulemper. Det er helt gratis å delta, premiepotten er veldig stor og finalen byr på en luksusreise til et varmt og solrikt sted.

$125.000 å vinne, ingenting å tape!

EPIC er en serie med vanlige freeroll turneringer som ender opp i en $75.000 live finale i Alicante, Spania fra 9-11. september. Det er to måter å kvalifisere seg direkte den 1 og 29. august, hver kvalifisering har 10 stk $2.500 pakker til live finalen. Du må vinne ditt sete til disse finalene gjennom daglige satellitter eller ved et direkte innkjøp med 25.000 Summit Points .

Besøk EverestPoker

Everest Poker med 5.000 EPIC Freeroll 101

Selv om dette er en freeroll turnering kan spillere forvente en innsats i verdensklasse fra Thomas Kremse og hans team av profesjonelle arbeidere hos TK Events, som skal organisere live turneringen.

Besøk EverestPoker

Hver eneste $2.500 pakke inkluderer et sete til $75.000 (€50.000) EPIC live finale, reise og hotell overnatting I Alicante og en invitasjon for 2 til EPIC Kick Off Party.

Du kan kvalifisere deg ukentlig og helt gratis hos Everest Poker fram til slutten av august. Hvis du ikke allerede har en Everest Poker konto enda. Vær sikker på at du signerer en konto gjennom PokerNews. Det er fordi vi blant annet tibyr en eksklusiv $700 innskuddsbonus ved bruk av vår bonus kode "PNEWS700", men vi planlegger å gi bort en eksklusiv pakke til Everest Poker International Cup som du ikke kan noe annet sted enn hos PokerNews.

Besøk EverestPoker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories