WSOP 2018

En vanlig dag i livet til Vanessa Rousso

Vanessa Rousso

2011 World Series of Poker Main Event er I full sving og PokerNews har valgt å følge Team PokerStars Pro Vanessa Rousso når hun nå deltar ved Dag 1D av Main Event. Rousso, en fransk-amerikansk statsborger som er født i New York, fattet interessen for poker da hun studerte ved universitetet ved Duke.

Hennes første live turnering med premie kom tilbake i april 2006, da hun endte på en 7.plass ved World Poker Tour $25.000 No-Limit Championship for $263.625. Bare noen få måneder senere fortsatte hun å dominere live turneringer med å vinne WPT Borgata Open $5.000 No-Limit Hold’em for $285.450. Og deretter ble hun nr 2 i 2009 NBC National Heads-Up Poker Championship for $250.000 pluss mange flere imponerende resultater.

Vi gir deg en bedre innsikt av hennes Dag 1D og hvordan det er å delta i verdens største live pokerturnering.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories