WSOP 2018

Ekstra nyheter: AGCC høring om Full Tilt Poker

Full Tilt Poker

PokerNews er på plass i London ved Alderney Gambling Control Commission (AGCC) høringen for Full Tilt Poker. Høringen finner sted ved Victoria Park Plaza Hotel, 239 Vauxhall Bridge Road, London SW1V 1EQ kl 10:00 BST tirsdag 26. Juli, 2011.

Den 29. juni, valgte AGCC å suspendere lisensen til Full Tilt Poker og beordret siden til å stanse all virksomhet. Alle spill ved Full Tilt Poker ble stoppet og har vært det siden.

Siden den gang har det kommet veldig lite bevis, men ryktene har vært mange. Det største rykte har vært at om at Full Tilt Poker mulig har sikret seg en ny investor. De fortsetter uten investorer,
selv om eGaming Review Magzine offentlig gjorde en rapport at forhandlinger var på gang.

I løpet av høringen ved AGCC vil det bli presentert bevis som viser at suspenderingen av lisensen til Full Tilt Poker var riktig. Det er vanskelig å spekulere på hva som vil skje i løpet av høringen, men pokerspillere vil snart få et klarere bilde av situasjonen rundt og framtiden ved Full Tilt Poker vil se ut. Og ikke minst om spillere vil motta sine penger eller ikke, noe som de fleste spillere ønsker å få vite først og fremst. Høringen er åpen for publikum og pressen, men alle telefoner og opptaksutstyr er forbudt. PokerNews vil gi dere alle nyheter så raskt vi kan.

PokerNews vil være tilstede den 26. juli og du kan følge utviklingen når det skjer, både her og på @PokerNews Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories