WSOP 2018

Eksklusiv $22.500 PokerNews WCOOP Freerolls

Eksklusiv $22.500 PokerNews WCOOP Freerolls 0001

Last ned PokerStars og spill inn 150 VPPs mellom 1 – 21. august for å spille i 3 eksklusive freeroll turneringer, hvor billetter til WCOOP Main Event og penger kan vinnes.

World Series of Poker av ferdig for sommeren, men PokerStars girer opp sin online aktivitet. World Championships of Online Poker (WCOOP) er den største online festivalen av året for poker, og Main Event med $5.200 vil ha 1 million dollar i premie til vinneren.

PokerNews har alltid likt å ta en del av WCOOP, og igjen vil vi avholde eksklusive en WCOOP freeroll serie hvor vi gir 3 heldige vinnere et sete hver i WCOOP Main Event. Alle som kommer på finalebordet i våre freeroll turneringer, men som ikke vinner seg billett vil motta pengepremie som blir utbetalt av PokerStars.

Besøk PokerStars

PokerNews WCOOP Freerolls[/URL]

PokerNews WCOOP Freeroll #1, Aug.27, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $1.500 fordelt på 2 – 9 . plass2

PokerNews WCOOP Freeroll #2, Aug.29, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $2,500 fordelt på 2 -9. plass

PokerNews WCOOP Freeroll #3, Aug.31, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $2.900 fordelt på 2 – 9. plass

Besøk PokerStars

For å delta i disse freeroll turneringene trenger du å laste ned PokerStars gjennom PokerNews og bruke vår markedsføringskode “NORWEGIANPOKERNEWS”. Nåværende PokerStars spillere fra PokerNews kan selvsagt delta.

For å spille i freeroll #1. tjen 25 VPPs. For freeroll #2, tjen 75 VPPs. For freeroll #3, tjen 150 VPPs til bruk som innkjøp. Perioden for kvalifiseringen starter mandag 1. august og var ut søndag 21. august. Du kan delta i alle 3 ved å spille inn 250 VPPs i denne perioden.

Gratis billett for ditt første innskudd

Er du en helt ny spiller hos PokerStars og du har registrert deg gjennom PokerNews og gjør ditt første innskudd i kvalifiseringsperioden, vil du automatisk motta en gratis billett til å spille i freeroll #1 – Da trenger du ikke å spille inn 75 VPPs og at du trenger mindre VPPs for å delta i alle 3.

For å delta, last ned PokerStars i dag og vær klar til å spille i den største online turneringen av året, helt gratis gjennom PokerNews. Glem ikke at du også vil motta en 100 % opp til $600 innskuddsbonus, ved bruk av bonuskoden ”STAR600”.

Besøk PokerStars

Hva synes du?

More Stories

Other Stories