WSOP 2018

Bodog trekker seg ut av USA

Bodog Leaves US

Tirsdag 26. juli annonserte Bodog at deres lisens avtale med Morris Mohawk Gamingutgår ved utgangen av 2011, dette med effekt på det amerikanske markedet.
Bodog har kommet med følgene uttalelse om nyheten på CalvinAyre.com:

“Following recent news that Bodog UK has been granted a gambling license by the UK Gambling Commission, we are pleased to announce further developments to the Bodog brand going forward.

Bodog sin britiske CEO, Patrik Selinuttalte i forrige uke at han tror deres anerkjennelse og pålitelighet med en ”UK lincense” vil komme deres kunder til gode og gir han muligheten til å jobbe med de beste innen industrien. Selv om deres utvidelse av deres merkenavn ikke har fått negative oppfatninger som følge av Black Friday har de stor suksess i England og Asia, En avgjørelse har blitt besluttet om å trekke ut merkevarenavnet Bodog fra det amerikanske markedet ved slutten av 2011. Dette som følge av at deres lisensavtale med MMGG utløper 31. desember 2011. Dette medfører at amerikanske borgere ikke lenger får tilgang til bodog.eu eller noen av Bodog sine nettsider.

Slik PokerNews forstår det vil MMGG lansere et eget merkenavn i 2012, med lisens fra Kahnawake Gaming Commission. Alle spillere/kunder ved bodog.eu sine penger er trygge og de vil ha muligheten til å bytte til det nye MMGG merkevarenavnet, men MMGG opplyser at ting fortsetter som før.

Denne nye avgjørelsen skaper en ny endring for Bodogbrand.com og skaper et nytt kapittel i deres historie. Flyttingen gjør at merkevarenavnet Bodog fortsetter å vokse samt at deres utvidelse fortsetter og setter dem i posisjon som et av de største spille/gaming navn i verden.

Morris Mohawk Gaming, har lokasjon ved Mohawk Territory of Kahnawake, og er lisensiert under Kahnawake Gaming Commission og tilbyr online gaming tjenester til spiller i USA. På dette tidspunktet har Bodog en eksklusiv lisens avtale med MMGG som tillater MMGG å bruke merkevarenavnet til Bodog i USA for å støtte opp MMGG sine markedsaktiviteter.

Følg oss på Facebook for flere nyheter og kampanjer fra vår partnere.

Spill poker hos Bodog - Innskuddsbonus på 110 % opp til $1.100

Hva synes du?

More Stories

Other Stories