$7.000 garantert turnering hos Rummy Royal på onsdag 31. juli

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
$7.000 garantert turnering hos Rummy Royal på onsdag 31. juli 0001

Vi fikk en veldig stor respons da vi sist introduserte våre lesere til en online rummy turnering, at vi har bestemte oss for å gjøre det igjen. For de av dere som vil prøve ut noe nytt, så kan rummy være noe for deg og dine venner. Rummy Royal har en ny og spennende turnering i slutten av måneden.

Rummy er et av de eldste kortspill i verden, og kommer for fult nå på nettet. Rummy er et ferdighetspill på lik linje som poker og har likheter med poker og mahjong.

Den 31. juli kl 19:00 vil det være en $7.000 garantert rummy turnering, som har et innkjøp på $7 og muligheter for inntil 4 rebuys. $7.000 garantert virker kanskje ikke så stort hvis du har vært med en stund innen poker, men antall deltagere er minimalt i forhold til poker. Dette gjør at dette er en turnering du bare må delta i. Ikke bare er det et overlegg, men det kommer til å bli en herlig rummy turnering slik at du får testet dine ferdigheter.

.000 garantert turnering hos Rummy Royal på onsdag 31. juli 101

En annen grunn til å teste ut dine ferdigheter er at når du blir med Rummy Royal gjennom PokerNews, kan du ha gleden av 300 % opp til $600 i bonus ved bruk av bonuskoden 300PKRNEWS. Gjør et innskudd på $200 kan gi deg $600 totalt mens du prøver ut dette nye spillet.

More Stories

Hva synes du?