WSOP 2018

$2k Bonus og $25k PokerNews Freeroll - Hos William Hill

$2k Bonus og $25k PokerNews Freeroll - Hos William Hill 0001

Last ned William Hill Poker og spill deg til 600 WF poeng fram til 15. august, da er du kvalifisert til vår bounty turnering den 21.august kl 19:00 GMT.

Hvis du allerede ikke har en William Hill Poker konto, så kunne det ikke bli et bedre tidspunkt på få anskaffe seg en. Vi kjører ikke bare vår eksklusive $25.000 freeroll for kun spillere gjennom PokerNews, innskuddsbonusen har økt til 200 % opp til $2.000. Dette er den største bonusen William Hill har kombinert med en av sine største freeroll turnering, noensinne!

William Hill: Wanted er en $25.000 freeroll turnering som har en premiepott på $20.000 + $5.000 I Bounty på utvalgte spillere. Du kan faktisk bli en av disse Bounty spillerne, og kommer du deg inn i pengene i turneringen da beholder du Bounty prisen selv på $200.

Besøk William Hill Poker

Kvalifiseringen skjer kun hos PokerNews

Den $25.000 Wanted freerollen hos William Hill Poker finner sted den 21. August kl 19:00 GMT. For å kunne spille trenger du og laste ned William Hill Poker gjennom PokerNews og spille deg til minimum 600 WP poeng fram til 15.august (23:59 GMT). Nå værende William Hill spillere gjennom PokerNews kan selvsagt delta.

Den første spiller som spiller inn 600 WP poeng fra hver PokerNews region blir kvalifisert til å ha en $200 Bounty på deg i turneringen. Hvis denne personen kommer seg i pengene vil han/hun beholde Bounty prisen selv.

last ned William Hill Poker i dag og vær klar til å spille I den beste freeroll turneringen i sommer. Ikke glem at William Hill Poker har en av de største innskuddsbonusene i iPoker nettverket – 200 % opp til $2.000, ved bruk av vår nedlastningslinker .

Besøk William Hill Poker

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller noen andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories