$27.000 i overlegg ved PokerNews GIANT - $2 for å delta!

$27.000  i overlegg ved PokerNews GIANT  - $2 for å delta! 0001

Den beste verdien ved turneringer med lave innkjøp i år er endelig her. PokerNews GIANT finner sted fredag 15. juli kl 19:00 GMT. Det er en $2+$0,20 rebuy turnering med $30.000 garantert i premiepotten.

Til denne $30.000 garanterte rebuyfesten trenges det hele 15.000 rebuys for å møte den garanterte premiesummen. Akkurat nå er det kun registrert 1.240 spillere og premiepotten/innbetalt innkjøp er på under $2.500. Det viser seg at det blir en turnering med MYE overlegg av spillere, da premiepotten/innbetalt innkjøp er 1/10 av det som var for under 24 timer siden. Med til innbetalt $2.500 er selve den garanterte premiepotten over 10 ganger så stor.

DETTE ER GULL VERDT FOR ALLE SOM DELTAR.

Finn fram rebuy spillet ditt og fyll opp kontoen din dollar for å bli med på festen, det blir en god stund til du kan være med på en slik rebuyfest igjen, live eller på online.

Besøk Poker770

En god del av spillerne som er registrert til nå har vunnet sine plasser til turneringen helt gratis, du kan også gjøre det, men rebuys må du selv betale for. Mange spillere kommer til og ”grinde” turneringen med ingen eller veldig få rebuys, så her er det verdier for dem som setter inn dollar på sin Poker770 konto.

Denne turneringen er åpen for alle uansett om man registrerte sin konto gjennom PokerNews eller ikke. Hvis du enda ikke har fått registrert en konto hos Poker770 gjennom PokerNews, så gjør dette i dag! Du vil gjennom PokerNews delta i alle fremtidige kampanjer vi har med Poker770, og det er ikke lite vi har hatt med dem de siste årene.

Husk at du MÅ benytte deg av vår bonuskode PKRNEWSNO for å sikre at du mottar vår eksklusive innskuddsbonus på 200 % opp til €1.400.

Besøk Poker770

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller noen andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories