WSOP 2018

2011 World Series of Poker: Møt November Nine del II

Torsdag kom vi med 2011 World Series of Poker: Møt November Nine del I, i del II presenterer vi de gjenværende spillerne i vår ”November Nine roster” Sjekk ut videoene nedenfor og få mer informasjon om spillerne, og hva de tenkte på dagen etter at de var klare for finalebordet.

Besøk verdens største pokerside og vår live update sponsor PokerStars

Sam Holden

Sam Holden, 22 år. Gjorde sin WSOP deby i 2011, Sam er en proff fra England har $11.311 I premiepenger i England. Han starter som shortstack med 12.375.000 og vil sitte ned sete nr 6.

Phil Collins

Phil Collins vil sitte ved sete nr 4 med en stack på 23.875.000. Han er 26 år og kommer fra Las Vegas og har noen få pengeplasseringer, men er mest kjent fra nettpokeren, enn fra live turneringer.

Besøk verdens største pokerside og vår live update sponsor PokerStars

Matt Giannetti

Matt Giannetti, 26 år fra Las Vegas og har nesten $500.000 i pengepremier før 2011 Main Event. Han tar med seg en stack på 24.750.000 til finalebordet og sete 1 i november som spilles ved Penn and Teller Theater.

Anton Makiievskyi

Anton Makiievskyi, er 21 år og kommer Ukraina og deltok for første gang under WSOP i sommer. Han kan bli den femte spiller fra Ukraina som vinner et WSOP bracelet, og bringe Ukraina opp på en delt 2. plass med Canada om fleste bracelets. Han er plassert på sete nr 5 med 13.825.000.

Besøk verdens største pokerside PokerStars

Hvis du har telt antall videoer, ser du at det er bare åtte videoer med del I og II om November Nine, men vi har ikke glemt noen. Eoghan O’Dea som er 26 år og fra Irland møtte ikke opp til vår innspilling av videoene. Han er sønn av poker proffen Donnacha O'Dea, som er medlem av European Poker Players Hall of Fame. Eoghan O'Dea sier han lærte poker gjennom TV-showet "Late Night Poker." Når finalebordet starter sitter han ved sete nr 3 med 39.925.000 I sin stack med chips.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories