WSOP 2018

2011 World Series of Poker: Møt November Nine del I

November Nine ved 2011 World Series of Poker er klart. Vi er sikre på at du fulgte med vår Live Reporting Blog og live stream ved ESPN, men du vil nok vite mer om dem ni spillerne som er på finalebordet ved årets Main Event.

Badih Bounahra

Badih Bounahra er 49 år og er en forretningsmann fra Belize City. Bounahra lærte å spille poker fra TV og I følge vår Live Reporting Blog er hans beste hand seven-deuce er den beste handen. Når spillet starter opp igjen i November, er Bounahra plassert på sete 2 med 19.700.000 i chips.

Martin Staszko

Martin Staszko en 35 åring poker proff fra Tsjekkia som kom i pengene fire ganger under 2011 WSOP før Main Event. Han er chipleder med 40.175.000 og starter ved sete 9.

Ben Lamb
For å avslutte sin utrolige 2011 World Series of Poker, Ben Lamb leder POY- Poker Player of the Year listen og har vunnet så langt $1.331.832 i WSOP før Main Event. "Benba" starter ved sete 8 og har 20.875.000.

Pius Heinz
22 år, fra Tyskland gjorde sin deby ved 2011 World Series of Poker, og hvilken deby han har fått. Han kom på finalebordet under øvelsen #48: $1.500 No-Limit Hold'em med en 7. plassmed $83.286 og er blant November Nine. Pius Heinz starter ved sete 7 og har 16.425.000.

Vil du spille i World Series of Poker? Det er over 11 måneder til neste gang, men du kan allerede starte treningen og utvikle dine poker kunnskaper hos verdens største Pokerside. PokerStars gjennom PokerNews.

PokerStars er også den pokersiden som sender flest pokerspillere til turneringer verden rundt, hele året. Og nå har du muligheten til å bli en av disse. Sjekk ut vår review av PokerStars.

Følg med for del II av denne serien av videoer og følg oss på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories