WSOP 2018

WSOP 2011 dag 9: Anders Meli nr 3 av 10 i øvelse #12 - Geffrey Klein vant $1.500 No-Limit Hold'em

WSOP 2011 dag 9: Anders Meli nr 3 av 10 i øvelse #12  - Geffrey Klein vant $1.500 No-Limit... 0001

Geffrey KLein (bilde) vant $1.500 No-Limit Hold'em - Aneders Meli er nr 3 av 10 ved $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em.

Ved dag 9 av 2011 World Series of Poker ble det delt ut to bracelet ved øvelsene $1.000 No-Limit Hold'em og $1.500 No-Limit Hold'em Six-Max. $10.000 Omaha Hi-Lo Championship ble spilt ned til de 3 siste spillerne i turneringen, mens $1.500 No-Limit Hold'em Triple Chance ble spilt ned til finalebordet. Tilslutt, to nye øvelser startet med en shootout og en Limit turnering.

Bilde: Facebook
Bilde: Facebook

Anders Meli på vei til finalebord

Øvelse #12: $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em

Ved dag 2 startet Henrik Tollefen og Anders Meli som de eneste norske videre i $1,500 Triple Chance No-Limit Hold'em turneringen dag 2.

Turneringen startet med 156 spillere og ved avslutningen av dag var det 10 spillere igjen, en spiller i fra finalebordet. Anders Meli er nr 3 i chips med 658.000, leder gjør Nicholas Rampone med 1,500,000.

Følg Anders sin ferd mot finalebordet som starter kl 21:30 GMT gjennom vår live oppdateringsside.

Øvelse #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Finalebordet startet opp ved $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen onsdag med 3 spillere som kjempet om bracelet og en god slump med penger. Sada Trucker var chipleder og pokerproffen Jon Turner ville bygge sin short stack til big stack. Turner kastet ikke bort noen tid med det, da han fikk stacken sin på med par i åtte og Turker gjorde synet med {q-Spades}{4-Diamonds}. Floppen viste {a-Diamonds}{2-Clubs}{9-Clubs} som begge spillerne ikke fikk forbedret sin hand. Tunrkortet med {q-Clubs}gav Turker ledelsen og Turner klarte ikke å treffe en åtter på river og endte som nr 3.

Ved heads-up spillet mellom Turker og Sean Getzwiller begynte med like stacker mellom de to. Spillet mellom de 2 varte over 6 timer før en vinner var kåret. I turneringens siste hand var Turker nede i 3,88 millioner og satte deigen på med {a-Hearts}{9-Spades}. Getzwiller gjorde synet med par i femmere. Floppen viste {j-Diamonds}{5-Clubs}{4-Diamonds} og gav Getzwiller en gylden mulighet på sitt første WSOP bracelet. Turnkortet viste {8-Clubs} som gjorde at Turker ikke hadde noen mulighet til vinne handen. Sean Getzwiller vant sitt bracelet og $611.185.

Les vår oppdatering fra kampen.

Øvelse #10: $1.500 No-Limit Hold'em - Six Handed

Dag 3 ved $1.500 No-Limit Hold'em - Six Max øvelsen startet med 15 spillere som alle ville vinne. Finalebordet ble raskt nådd med David Wamplew som chipleder med 2,45 millioner. Jeffrey Papola jaktet sitt andre bracelet i en six-max øvelsen og startet som nr 2 i antall chips.

Da tre-veis spillet startet var Jeffresy Papola enda med, men Eddie Blumthal var chiplederen. Blumthal bestemte seg for å gamble på å få ut Papola. I floppen {k-Diamonds}{9-Hearts}{4-Diamonds} fikk begge chipsene inn i midten, hvor Papola viste opp {k-Clubs}{q-Diamonds} for topp par og Blumthal {a-Diamonds}{3-Diamonds} for nutflushedraget. Turnkortet var {9-Spades} som begge ikke traff, mens river kortet {5-Diamonds} gave Blumenthal flushen og sendte Papola ut av turneringen og en stor chipledelse da heads-up spillet skulle starte opp.

Heads-up spillet mellom Blumthal og Geffrey Klein startet Blumthal med 7,85 millioner i chips, over 7 millioner mer enn Klein sine 800.000 som startet et utrolig comeback. Etter flere doblinger og satte presset på Blumthal etter at han fikk en 2:1 ledelse med chips fram mot den siste handen.

Turneringens siste hand ble et race mellom Blumthal som gikk all-in med par i sjuere og Klein synte med {a-Diamonds}{k-Spades}. Floppen viste {8-Diamonds}{5-Diamonds}{5-Hearts} som hjalp ingen med å forbedre handen sin. Med {k-Diamonds} på turn fikk Klein ledelsen, hvor kun en syver kunne ta fram sitt første bracelet. Med {q-Diamonds} på river fikk Klein flush, Geffresy Klein vant six-max bracelet og $544.388.

Vår dekning av six-max øvelsen leser du ved vår live oppdateringsside.

Øvelse #11: $10.000 Omaha Hi-Lo Championship

Dag 3 av $10.000 Omaha Hi-Lo Championship startet med 22 spillere som gjerne ville til finalebordet. Viacheslav Zhukov tok ledelsen inn på finalebordet med møte et av de sterkeste Omaha finalebord i løpet av WSOP sin historie. Zhuklov møtte spillere som Steve Billirakis, Guillaume Rivet, Mikael Thuritz, George Lind, Richard Ashby og Josh Arieh.

Ti nivåer ble spilt ferdig før bracelet kunne bli gitt til vinneren og tre spillere vil kjempe om dette kl 22:00 GMT torsdag. George Lind er chipleder med 2,8 millioner, Steve Billrakis med 2,46 millioner og shortstack er Zhukov med 740.000.

Klarer Lind å vinne et bracelet? Følg vår live oppdatering og finn det ut.

Øvelse #12: $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em

Ved dag 2 startet Henrik Tollefen og Anders Meli som de eneste norske videre i $1,500 Triple Chance No-Limit Hold'em turneringen dag 2.

Turneringen startet med 156 spillere og ved avslutningen av dag var det 10 spillere igjen, en spiller i fra finalebordet. Anders Meli er nr 3 i chips med 658.000, leder gjør Nicholas Rampone med 1,500,000.

Følg Anders sin ferd mot finalebordet som starter kl 21:30 GMT gjennom vår live oppdateringsside.

Øvelse #13: $1.500 No-Limit Hold'em Shootout

$1.500 No-Limit Hold'em Shootout startet onsdag og 1.440 spillere fant veien til denne turneringen som fikk en økning på 43 spiller i forhold til I fjor. Konseptet ved denne turneringen er ganske enkel, vinn et bord (runde 1) og man er i pengene, vinn bord nr 2 (runde 2) og man er i finalen (runde 3). På onsdag ble det spilt runde 1 med 160 spillere som ble videre til runde 2. Blant disse finner vi ingen norske, men følgene spillere er med videre, Scott Montgomery, Daniel Negreanu, Eddy Sabat, Greg Raymer, Jennifer Tilly, Victor Ramdin, Max Pescatori, Bertrand "ElkY" Grospellier, Eric Baldwin og Eric Mizrachi.

Følg denne turneringen ved vår live oppdatering fra WSOP.

Øvelse #14: $3.000 Limit Hold'em

Den siste turnerningen på onsdag var $3.000 Limit Hold'em øvelsen. Et felt på 337 spillere kjempet om det andre Limit bracelet under WSOP og over $200.000 i premiepotten. Blant disse finner vi Dutch Boyd, Michael Mizrachi, Ted Forrest, Matt Stout, Jeff Lisandro, Eli Elezra, David Benyamine, Scott Clements, Sorel Mizzi, Jason Mercier og Al "Sugar Bear" Barbieri.

Marco Traniello starter dagen med 54.000 i chips mens chiplederen Markus Herbel leder med 73.000. Victor Ramdim er like bak med 44.000. Shaun Deeb, Jeff Shulman og Matt Glantz er alle inne på topp 10.

Her kan du følge denne øvelsen fra vår live oppdatering.

Tilslutt

To nye bracelet vil bli vunnet torsdag lokal tid i $1.500 Triple Chance No-Limit hvor Anders Meli er i skrivende stund nr 3, og $10.000 Omaha Hi-Lo Championship. Finalebordet vil bli spilt ned ved $1.500 No-Limit Hold'em Shootout, mens $3.000 Limit Hold'em øvelsen spilles ned til pengene og finalabordet. To nye øvelser starter opp på torsdag, kl 1900 GMT startet $1.500 Pot-Limit Hold'em øvelsen og kl 23:00 GMT starter $10.000 NL 2-7 Lowball Championship.

Dagens Video

Lynn Gilmartin snakker med Tom Qwan før starten av $1,500 No-Limit Shootout øvelsen på onsdag. De diskuterer hans utsikter i turneringen, hvordan turneringene har vært til nå i WSOP og en liten prat om Full Tilt Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories