WSOP 2018

WSOP 2011 dag 14 - Eskeland videre i 8 game mix øvelsen

WSOP 2011 dag 14 - Eskeland videre i 8 game mix øvelsen 0001

Sigurd Eskeland vant eight game mix øvelsen i 2010, og er videre til dag 2 under årets øvelse.

Ved dag 14 av 2011 World Series of Poker spilte en kvinnelig pokerspiller heads-up om bracelet ved $2.500 Limit Hold'em Six-Handed øvelsen. Spillet ved $1.500 No-Limit Hold'em nådde finalebordet, men ble stoppet like etterpå. Ved $1.000 No-Limit Hold'em og $10.000 Seven-Card Stud Championship ble spilt ned til pengepremiene og øvelsene $1.500 Pot-Limit Omaha og $2.500 Eight-Game Mix startet opp.

Øvelse #18: $1.500 No-Limit Hold'em

Kun 34 spillere returnerte til finalebord og kampen om WSOP bracelet. Uheldigvis gjaldt 10 nivå reglen og det ble kun spilt ned til finalebordet. Allen Le leder finalebordet med 2.8 millioner og er etterfulgt av Foster Hays med 2,68 millioner. Kun 3 spillere ble eliminert ved finalebordet før sluttklokken kimte ved Rio i Las Vegas. Før dette skjedde hadde Hays overtatt ledelsen med 3.6 millioner i chips. Jeffrey Lavelle er på andre plass med 2,1 millioner. Allen Le fikk seg et svalestup med sine chips og er shortstack med 1,3 millioner.

Hvem vil vinne øvelsen #18 og et WSOP bracelet? Den eneste måten til å finne ut av dette er å lese vår live oppdatering fra WSOP.

Øvelse #19: $2.500 Limit Hold'em Six Handed

Dag 3 av $2.500 Limit Hold'em Six-Handed øvelsen startet med 12 sultne spillere som alle ville vinne et WSOP bracelet. Matt Matros var den eneste med et WSOP bracelet ved starten av dagen, men ble fort den første spilleren ut av øvelsen. Kim Nguyen ble den tredje kvinnelige pokerspilleren som kom seg på et finalebord. Ikke bare klarte hun finalebordet, men hun ble den andre kvinnelige spilleren som spilte heads-up for et WSOP bracelet. Hun møtte Darren Woods i kampen om seieren. Nguyen startet heads-up spillet med 1.5 millioner mot Wood sine 1.15 millioner i chips. Woods tok ledelsen, mens Nguyen spilte dårlig poker og var raskt shortstack.

I den avgjørende handen med ca 200.000 i sin stack, fikk hun det på med {k-Clubs}{2-Clubs} hvor hun hadde en god mulighet til en dobling, da Wood synte med {4-Hearts}{2-Hearts}. Floppen viste {k-Hearts}{4-Diamonds}{6-Hearts} og gav dem begge et par, men Wood trengte en hjerter eller en av de gjenværende firere for å vinne sitt bracelet og tittelen. {j-Spades}på turn hjalp ingen, men Wood traff {4-Clubs} på river og fikk dermed 3 like i firere og sendte Nguyen hjem på en 2. plass.

Darren Woods vant $2.500 Limit Hold'em Six-Handed øvelsen og $213.431.

Les hvordan Nguyen spilte og mer om Wood sitt bracelet ved vår live oppdateringsblogg.

Øvelse #20: $1,000 No-Limit Hold'em

$1.000 No-Limit Hold'em øvelsen startet med 342 spillere hvor Fredrik Tanum var den eneste norske spilleren med, men ble dessverre utslått av turneringen på en 228. plass og $2.342 i premie. Siden det trengtes kun en eliminering av 20 spillere før pengeboblen sprakk gikk det kun kort tid før Mukul Pahuja ble boblegutten i turneringen.

Følg med på hvem som vinner denne $1K bingo øvelsen ved vår live oppdatering fra WSOP.

Øvelse #21: $10.000 Seven Card Stud Championship

Dag 2 av $10.000 Seven Card Stud Championship begynte med 84 spillere som ville inn i pengene og finalebordet. Kun 16 spillere vil motta pengepremie ved denne øvelsen, så mesteparten av dag 2 gikk med på å bli spilt ned til pengene og finalebordet. Tom McCormick ble boblegutten i turneringen og fikk den kjipe 17. plassen.

Fjorten spillere vil returnere tilbake på tirsdag (lokal tid) for å spille om bracelet i øvelsen. Steve Landfish og John Hennigan har begge en stor ledelse over resten av feltet. Landfish har 780.000 og er etterfulgt av Hennigan med 688.000. Bertrand "ElkY" Grospellier er deres nærmeste utfordrer med 336.000 etterfulgt av Chad Brown, Jason Mercier, Alexander Kostritsyn og Men Nguyen er fortsatt med.

Følg vår live oppdatering fra øvelsen.

Øvelse #22: $1.500 Pot-Limit Omaha

$1.500 Pot-Limit Omaha øvelsen startet på mandag med 1.071 spillere, noe som er en økning på 186 spillere fra I fjor. Denne øvelsen skulle ha vært omdøpt til Fast and Furious 6 - The Omaha Joint fordi spillet og elimineringene gikk særdeles raskt unna. Blant de store navnene som ble eliminert i løpet av dagen finner vi Annette Obrestad (eneste norske med), Victor Ramdin,John Juanda, Phil Hellmuth, Matt Stout, Liv Boeree, Tom Schneider, Allen Cunningham, David Benyamine, Berry Johnston og Isaac Haxton.

På grunn av det store antallet av eliminerte spillere ble pengeplasseringen raskt nådd. David "Devilfish" Ulliot ble turneringens boblegutt og 117 fornøyde spiller fikk se han forlate turneringen, Juha Vikke har en stor ledelse til dag 2, med 165.000 i chips mer enn 73.000 enn nr 2, Yaniv Birman. Nick Binger og Rob Hollink er inne blant topp 10.

Følg Fast and Furious 6 turneringen videre ved vår live oppdatering fra WSOP.

Øvelse #23: $2.500 Eight-Game Mix

Dag 1 av $2,500 Eight-Game Mix øvelsen som Sigurd Eskland vant i fjor startet på mandag med 489 spillere. Som forventet stilte Sigurd opp i turneringen og ligger som nr 94 av de 209 som er videre til dag 2.

Kjente spillere som startet dag 1 var Brandon Cantu, David Williams, Jeff Shulman, Greg Raymer, Todd Brunson, Mike Matusow, Maria Ho, Justin Smith, Gavin Smith, Jean-Robert Bellande, Chris Bell, Vitaly Lunkin, Andy Black, Perry Friedman og Eugene Katchalov.

Klarer Sigurd Eskeland en back-to-back seier under WSOP 8 game mix? Følg med i vår live oppdatering fra øvelsen.

Sigurd Eskeland mottar sitt bracelet fra 2010

Tilslutt

Ved $1.500 No-Limit Hold'em, $1.000 No-Limit Hold'em, og $10.000 Seven Card Stud Championship vil det bli delt ut WSOP bracelets tirsdag lokal tid. Spillere ved $2.500 Eight-Game Mix vil kjempe om pengene og begynne deres ferd mot finalebordet. $1.500 Pot-Limit Omaha vil starte sitt spill fram til finalebordet. 2 nye øvelser starter på tirsdag. øvelse #24 $5.000 No-Limit Hold'em Shootout vil ha det sterkeste feltet av spillere så langt under WSOP og den siste øvelsen for kvelden vil være $1.500 Stud 8 or Better Event.

Dagens video

Vanessa Selbst er en av de mest profilerte spillere innen poker. Sarah Grant møtte henne til en prat under $1.500 Pot-Limit Omaha øvelsen hvor Grant fikk noen Omaha tips.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories