WSOP 2018

WSOP 2011 dag 12: Juanda snøt Hellmuth for sitt 12. bracelet

Hellmuth, Juanda

Ved Dag 12 av World Series of Poker var Phil Hellmuth på jakt på sitt 12. Bracelet ved $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship og Allen Kessler jaktet sitt første WSOP bracelet i $1.500 Pot-Limit Hold'em øvelsen. Dag 2 av $1.500 H.O.R.S.E ble spilt ned til finalebordet og $1.500 No-Limit Hold'em øvelsen tilrakte seg et stort felt av spillere mens $2.500 Limit Hold'em Six Max startet opp.

Øvelse #15: $1.500 Pot-Limit Hold'em

10 spillere returnerte for dag 3 ved $1.500 Pot-Limit Hold'em øvelsen for å spille om bracelet. Brian Rast ledet feltet. Ved øvelsens siste hand var mellom, Rast og Kessler hvor Rast ledet med 1,91 millioner mot Kessler 1,53 millioner. Spillerne vekslet på å være chipleder noen ganger før Rast tok ledelsen fram til siste handen. I floppen {a-Hearts}{3-Hearts}{5-Hearts} checket-raiset Kessler til 200.000, Rast tre-bettet til 500.000 og Kessler gikk all-in. Rast gjorde all-in synet og viste opp {k-Hearts}{9-Hearts} etter å ha floppet nutflushen, Kessler hadde fortsatt vinner kort med sine to par med {5-Clubs}{3-Clubs}.
Turnkortet {7-Hearts} og riverkortet {7-Diamonds} og Kessler endte som nr 2 i turneringen. Rast vant $1.500 Pot-Limit Hold'em bracelet og $227.232

Les mer om Rast sin seier ved vår live oppdatering.

Øvelsen #16: $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship

Ni spillere startet dag 3 av $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship, men all oppmerksomhet var mot Phil Hellmuth som jaktet sitt 12. WSOP bracelet, men med et sterkt felt med John Juanda, Richard Ashby, David "Bakes" Baker, Greg Raymer og Nick Shulman som stod i veien bracelet kunne deles ut til Hellmuth eller?

Hellmuth hadde virkelig muligheten til å vinne sitt 12. Bracelet da han var heads-up mot John Juanda. Han startet kampen mot Juanda med solid 3:1 ledelse. Men Juanda er kjent for å spille Lowball og kom sterkt tilbake i kampen, hvor han tilslutt overtok ledelsen. Juanda presset Hellmuth ned til ca 600.000 i chips og den siste handen i øvelsen endte slik:

Hellmuth gikk all-in og valgte og ikke å ta flere kort med {q-}{10-}{8-}{5-}{2-}, Juanda tok ett nytt kort og fikk handen {j-}{6-}{3-}{2-}, Juanda fikk {8-} for en komplett knekt-lav og vant øvelsen, og dermed snøt Hellmuth for sitt 12. Bracelet. Juanda vant sitt 5. WSOP bracelet og $367.170.

Finn ut mer om hvordan Juanda snøt Hellmuth for sitt 12. Bracelet ved vår live rapport blogg.

Øvelse #17: $1.500 H.O.R.S.E.

Dag 2 av $1.500 H.O.R.S.E. øvelsen startet med 185 spillere hvor alle ville komme seg inn I pengene og videre til finalebordet. Antoine Amourette ble boblegutten ved øvelsen da det ble spilt stud, han var all –in med et open ended straight drag mot par i knekt fra Eli Elezra. Elezra traff ikke på river, det gjorde heller ikke Amourette som dro et blankt kort på river og endte som boblegutten.

Blant spillere som kom seg i pengene var blant andre David Chiu, Allen Bari, Svetlana Gromenkova, Ryan Hughes, Cyndy Violette, Max Pescatori, Brett Jungblut og Todd Brunson. Alle 10 nivåene ble ferdigspilt og 17 spillere er igjen. David Friedman leder når spillere returnerer på søndag for å kjempe om bracelet i øvelsen.

Finn ut mer om dag 3 og mer, les vår live oppdateringssider.

Øvelse #18: $1.500 No-Limit Hold'em

Den første $1.500 No-Limit Hold'em øvelsen ved 2011 WSOP startet på lørdag, hvor totalt 3.157 spillere stilte til start. Noe som var en økning o på hele $1.065 fra øvelsen i fjor. Blant spillere som stilte ved dag 1 var Eric Baldwin, Jason Mercier, David Benyamine, Scott Clements, Kara Scott, Will Failla, Bryan Devonshire, Jennifer Tilly, Michael Mizrachi, Faraz Jaka, Humberto Brenes, Jon Turner og Erick Lindgren.

Norske spillere som deltok var Mads Aamot, Trond Aanensen, Kent Angel, Sigurd Eskeland, Håkon Lundberg, Annette Obrestad, Christian Spanne, Helge Stjernvang, Sondre Svanevik, Fredrik Tanum, Tore Lukashaugen og Henrik Tollefsen.

Feltet ble redusert til 490 spillere på lørdag og Kenny Ngyen er i ledelsen med 110.600 med Jon Lane på 2.plass med 108.400. Kun 324 kommer i pengene og i morgen blir det en lang dag, da det er planlagt spill fram til finalebordet.

De norske spillerne som er videre til dag 2 søndag kl 21:30 er Tore Lukashaugen (64.000), Sondre Svanevik (55.200) og Henrik Tollefsen (16.600)

Følg de norske videre i turneringen.

Øvelse #19: $2.500 Limit Hold'em Six Handed

$2.500 Limit Hold'em Six Handed øvelsen startet lørdag hvor 354 spillere deltok. Dutch Bod, Tom Dwan, Daniel Negreanu, Richard Brodie, Brock Parker, Matt Hawrilenko, Bill Chen, David Benyamine og Phil Laak var noen av de kjente spillerne i turneringen pluss Thor Hansen fra Norge.

Nesten 2/3 av feltet ble utslått allerede ved dag 1, kun 130 spillere vil returnere til dag 2 hvor det blir spilt inn til pengepremiene og finalebordet. Thor Hansen var en av spillerne som ble utslått ved dag 1. Shannon Shorr leder med 47.000 etterfulgt av Shawn Buchanan med 45.200 og Greg Mueller med 41.700. David Benyamine, David Chiu, Daniel Alaei og Marco Traniello er alle blant topp 10.

Følg vår live oppdateringer fra denne øvelsen.

Tilslutt

Det vil bli utdelt bracelet ved $1.500 H.O.R.S.E. øvelsen og i både $1.500 No-Limit Hold'em og $2.500 Limit Hold'em Six Max er det planlagt spill ved finalebordet på søndag. Før dette vil en ny $1.000 No-Limit Hold'em øvelse starte opp og deretter starter $10.000 Seven Card Stud Championship som kveldens siste turnering.

Dagens video

Kristy Arnett snakket med Brian Rast like etter han vant $1.500 Pot-Limit Hold'em. Hun snakker med han om hans seier og om at han ikke skulle turneringen engang.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories