Vinn en Main Event pakke hos PokerStars

Vinn en Main Event pakke hos PokerStars 0001

Kvalifiseringen til vår eksklusive $15.000 Main Event Passport Freeroll har startet. For og delta trenger du og laste ned PokerStars, og ved registreringen bruker du deg av vår markedsføringskode POKERNEWS.COM. Deretter trenger du kun å spille inn 75 VPPs fram til 26. juni, dette er for å bli kvalifisert til denne freerollen den 30. juni kl 15:00 EDT.

Vi håper du har fulgt våre oppdateringer fra World Series of Poker, og hvilken dramatisk serie det har vært til nå, Phil Ivey boikotter WSOP, Jake Cody ble triple crown vinner og Phil Hellmuth tapte heads-up kampen for sitt 12. Bracelet. Det er en overskrift vi vil gjerne skrive om i år, og den kan inneholde at du kommer det til WSOP helt gratis.

Besøk PokerStars

Du kan enda spille i WSOP Main Event i sommer ved å vinne vår eksklusive $15.000 Main Event Passport Freeroll hos PokerStars. Denne startet 30. juni kl 15:00 EDT hvor vinneren vinner et $13.000 PokerStars Main Event passport, hvor de gjenværende $2.000 vil bli utbetalt etter PokerStars sin utbetalingsstruktur.

Du kan lage overskrifter under WSOP
Du kan lage overskrifter under WSOP

Du kan bruke dette “passport” til å spille i PCA, LAPT eller EPT turneringer, men hvordan kan man ikke dra til World Series of Poker hvis du skulle vinne dette? Passport inkluderer $10.000 til innkjøpet og $3.000 for reise, opphold og lommepenger.

Besøk PokerStars

For å delta i denne freerollen trenger du og laste ned PokerStars via PokerNews, registrere en ny konto ved bruk av vår markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS" og tjen inn 75 VPPs fram til 26. juni. Nåværende PokerNews spiller hos PokerStars er velkommen til å delta med same poeng krav som nye spillere.

Husk å benytte deg av markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600" for en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus.

Besøk PokerStars

Jake Cody, vinner av 3 major turneringer.
Jake Cody, vinner av 3 major turneringer.

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller noen andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories