Ukentlige nyheter: PokerStars med nye starttider og mer.

Weekly Turbo

Leter man etter toppnyheter fra pokerverden rundt? Da bør man følge med nyhetene hos PokerNews Norge. Les mer om de nyeste nyhetene og nyhetene i uken som var:

Gikk du glipp av disse nyhetene i uken som var?

Sam Barnhart vant WSOP Circuit National Championship
2010-2011 WSOP Circuit er i boks og Sam Barnhart vant finalen ved Nationale Championship og et WSOP bracelets.

2011 World Series of Poker starter i dag
2011 World Series of Poker starter i dag og her er en titt på hva du kan forvente deg av turneringer og fra Team PokerNews.

Phil Ivey boikotter 2011 WSOP og saksøker Tiltware
Nyheten om at Phil Ivey boikotter WSOP og har saksøkt Tiltware kom som en bombe natt til onsdag under årets WSOP. Etter seks uker har endelig Phil Ivey kommet med en redegjørelse rundt Black Friday som sjokkerte pokerverden den 15. april.

Tiltware med uttalelse på Phil Ivey sitt søksmål
Etter at Phil Ivey annonserte at han boikotter WSOP og har lagt inn et saksmål mot TiltWare, kom TiltWare med en uttalelse på onsdag i forbindelse med saksmålet fra Ivey.

WSOP annonserer 1 million dollar turneringen One Drop
WSOP har annonsert en 1 million dollar innkjøprturnering som skal støtte One Drop organisasjonen. Turneringen vil ha en cap på 48 spillere og kan gi over 17 millioner dollar i vinneren.

PokerStars med dobbel garanti i kveld på søndagsturneringene
Ikke har PokerStars de største garanterte turneringen innen onlinepoker, med de har nå endret starttidene for å tilrette turneringene for sine europeiske spillere. I kveld er blant annet Sunday Million sin premiepott økt til 2 millioner dollar.

Siste nytt fra pokerverdenen

PokerStars med nye startider på søndager

Har du planer om å spille i noen PokerStars sine søndagsturneringer? Da bør du få med dag at de har endret starttidene.

Nye starttider – Doble premiesummer

KlokkeslettTurneringGarantert
0800 EDT (1400 CEST)$109 Sunday Kickoff$150K Garantert
1100 EDT (1700 CEST)$215 Sunday Warm-Up$1M Garantert
1200 EDT (1800 CEST)$109+R Sunday Rebuy$400K Garantert
1330 EDT (1930 CEST)$11 Sunday Storm$400K Garantert
1430 EDT (2030 CEST)$215 Sunday Million$2M Garantert
1530 EDT (2130 CEST)$530 Sunday 500$500K Garantert
1630 EDT (2230 CEST)$215 Sunday 2nd Chance$250K Garantert
1830 EDT (0030 CEST)$215 Sunday Supersonic$80K Garantert

Vil du lese mer om dette, sjekk ut PokerStars.com.

Arrestert for gambling

Tidlig torsdag ble 15 personer arrestert i New York City og er tiltalt for å drive med ulovlig gambling. Blant de 15 var det politietterforskere, to brannmenn og en begravelse agent. Den ulovlige gambling ringen har rangert blant annet high stakes pokergames i lokalene. Alle de tiltale ble løslatt mot kausjon som var satt til $75.000 for hver av dem.

Ukentlige nyheter: PokerStars med nye starttider og mer. 101

Den ulovlige gambling ringen har vært under oppsikt av NYPD Internal Affairs Bureau i over 1 år, før den ble avslørt og førte til arrestasjonene. Etterforskere fulgte med på fire cashgames på fire forskjellige steder i New York, og det er regnet med at de kunne tjene opptil $2.000 per cashgames.

The AJC har mer om saken.
(AP Photo/Henny Ray Abrams)

WSOP Player of the Year

World Series of Poker Player of the Year vil nå bli presentert av Bluff Magazine. Poengsystemet er blitt oppgradert og fått en ny versjon av Bluff Player of the Year rangeringssystem.

Det vil være 54 øvelser som gir poeng til spillerne, Disse poengene blir basert på: innkjøp, antall deltagere i turneringene og plassering. Main Event vil ha sitt eget poengsystem hvor vinneren automatisk for 500 poeng og nr 2 mottar 350 poeng. Resten av feltet som kommer i pengene vil motta 25 poeng.

Ty Stewart som er WSOP visepresident sier følgene om det nye systemet:

“It’s been obvious that our Player of the Year system needed a little bypass surgery,” ”Bluff’s new POY format has been lauded by players as the best and most complete in the industry, so they were natural partners to help us tweak our model. We look forward to watching the excitement play out across all 62 open bracelet events.”

Ukentlige nyheter: PokerStars med nye starttider og mer. 102

Les mer om det nye poengsystemet hos BluffMagazine.com.

Nekter nye amerikanske spillere.

Nok en pokerside har nå nektet amerikanske spillere etter Black Friday. PowerPoker kom med en statement på deres nettside som sier følgene: "Due to recent movements by the U.S. government concerning online poker, PowerPoker is no longer accepting new U.S. players."
I følge denne statement vil PowerPoker trekke seg fra USA markedet fullstendig, selv om de lar nåværende spillere fra USA fortsette å spille ved deres pokerside.

Les mer om dette ved PowerPoker.com.

More Stories

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?