Siste mulighet til å spille Main Event Passport Freeroll

Siste mulighet til å spille Main Event Passport Freeroll 0001

Last ned pokerklienten til PokerStars, tjen 75 VPPs innen kl 03:59 natt til søndag for å kunne spille i vår $15.000 Main Event Passport Freerollen 30. Juni kl 19:00.

Har du planer om å spille i 2011 World Series of Poker Main Event? Nå kan enda komme deg dit gratis med PokerNews og PokerStars, den 30, juni kl 19:00 GMT har vi en $15.000 Main Event Passport Freeroll. Vinneren her tar med seg vår $13.000 Main Event Passport pakke og $2.000 blir fordelt gjennom PokerStars sin utbetalingsstruktur.

Main Event Passport pakken inkluderer $10.000 til innkjøp og $3.000 til reiseurgifter. Dersom du vinner denne pakken og ikke kan delta i WSOP Main Event av diverse årsaker, så kan du bruke den i turneringer som EPT, LAPT eller PCA.

Besøk PokerStars

For å spille i denne freeroll turneringen trenger du å laste ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en ny spillerkonto ved bruk av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS, spille inn 75 VPPs innen natt til søndag kl 03:59 GMT. Hvis du er en av mange PokerNews lesere som allerede har signert hos PokerStars gjennom PokerNews, da er du også velkommen til å spille inn 75 VPPs og spille i freerollen den 30. juni.

PokerStars Pro og  Main Event Champion Jonathan Duhamel
PokerStars Pro og Main Event Champion Jonathan Duhamel

75 VPPs er mindre enn $13 i betalt/innspilt rake, så dra innom nærmeste 7-11 eller Narvesen og kjøp deg Paysafe eller UKASH,(betalingsmetode) last deretter ned PokerStars klienten og start spillingen til du har 75 VPPs. Glem ikke å bruke vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og bonuskoden STARS600 og motta en 100 % opp til $600 innskuddsbonus.

Sjekk ut PokerStars nå i dag

Hva synes du?

More Stories

Other Stories