WSOP 2018

PokerStars med Saturday Line Up: Lave innkjøp, store premier

PokerStars

Lørdager kommer til å bli den nye poker søndagen hos PokerStars. Dette kommer garantert til å glede norske, Europeiske spillere, low stakes spillere og for dem som må på jobb eller skole mandagsmorgen. En ny serie med store garantert turneringer er satt opp for lørdager - The Saturday Line Up.

Syv turneringer med lave innkjøp og store garanterte turneringer er spredt utover dagen. Dette inkluderer en $2,22 rebuy med $50.000 garantert, en $27 turnering med $40.000 garantert, en $55 PLO turnering med $30.000 garantert og en flaggskipsturnering $33 turbo med $50.000 garantert.

Du finner de nye Saturday Line-Up turneringene i PokerStars klienten ved å velge ”Tourney” & ”Special” fliken. Du kan finne dem raskt med å skrive inn ”Saturday” i filtreringsvinduet.

PokerStars med Saturday Line Up: Lave innkjøp, store premier 101

Ingen tap garanti

For å markere den nye serien, har PokerStars et kjempetilbud som er blitt kalt ”No lose” tilbud. Dersom du ryker ut av en turnering nå på lørdag i Saturday Line-Up turneringene før pengeplasseringene, da vil du motta en gratis billett for å prøve turneringen igjen!

Spillere kan kun motta 1 stk No Lose billett. Denne gratis No Lose billetten må brukes før 16. juli.

PokerNews Main Event Passport Freeroll

Hvis du likte det du leste om Saturday Line Up, da vil du garantert like vår $15.000 Main Event Passport Freeroll, som er eksklusiv for PokerNews. Når du har registrert deg og spilt inn 75 VPP før 26. juni kl 23:59 EDT gjennom PokerNews, er du kvalifisert til freeroll turneringen den 30. juni kl 15:00 EDT. Her er topp premien en $13.000 Main Event pakke.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories