888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars med nye lørdagsturneringer

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
PokerStars med nye lørdagsturneringer 0001

Saturday Line-Up er her!

Den 25. Juni lanserer PokerStars Saturday Line-Up, en splitter ny oversikt med store turneringer som vil kjøres hver uke. Det er syv turneringer totalt, med buy-ins fra $2,22 til $55, hver med en garanti på minst $20.000. Lørdagen vil aldri bli den samme igjen!

Spesialtilbud – du kan ikke tape!

Den første Saturday Line-Up vil bli en skikkelig actionfylt dag på grunn av dette tilbudet. Dersom du ryker ut av en Saturday Line-Up turnering den 25. juni før du når pengene, får du en gratis billett til den samme turneringen igjen!

Så, om du ikke har opplevd spenningen ved å spille de store turneringene hos PokerStars enda, er dette den perfekte måten å starte på. Du kan velge mellom en rekke forskjellige Texas Hold'em- og Omaha-spill, med en rekke forskjellige buy-in som passer alle spillere.

Merk at hver spiller kun kan motta EN slik billett. Dersom du ikke når pengene i flere Saturday Line-Up turneringer, vil du motta en billett for den høyeste verdien du har spilt for. Dersom du for eksempel har spilt i alle syv og ikke når pengene i noen av dem, vil du motta en billett til Saturday Omaha verdt $55. Billetten må brukes innen 16. juli.

Oversikt for Saturday Line-Up

PokerStars med nye lørdagsturneringer 101

Du finner samtlige Saturday Line-Up turneringer i PokerStars-lobbyen under fanenTurneringer > Spesial. Du kan også finne dem raskt ved å skrive inn "Saturday" i turneringsfilteret.
Du kan kvalifisere deg til samtlige Saturday Line-Up eventer for enda mindre via satellitturneringer, sjekk PokerStars-lobbyen for detaljer.

Spill turnering hos PokerStars uten å tape innkjøpet.
Spill turnering hos PokerStars uten å tape innkjøpet.

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?

For å kunne spille onlinepoker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews.

Husk tilbudet på lørdagsturneringene gjelder kun lørdag 25. Juni.

Hva synes du?