WSOP 2018

PokerStars med dobbel garanti i kveld på søndagsturneringene

PokerStars med dobbel garanti i kveld på søndagsturneringene 0001

PokerStars feiret tidligere i år sitt 5 års jubileum for deres flaggskip Sunday Million og feiret dette med en 5 millioner i garantert premiepott. Igjen slår PokerStars på stor trommen og dobler alle garanterte premiesummer i kveld. Sunday Million vil ha 2 millioner dollar i garantert premiepott.

PokerStars har siden Black Friday stengt amerikanske spillere ute fra siden, uten at de har justert starttidene til sine søndagsturneringer som da var tilrettelagt for sine amerikanske spillere. Nå har PokerStars endret sin strategi med å kjøre all fokus mot det Europeiske markedet. Som følge av dette har de endret starttidene til alle sine søndagsturneringer med tidligere starttidspunkter.

Dette feirer PokerStars med å øke de garanterte premiepottene til dobbelte for turneringene i kveld. Nå kan norske spillere hos PokerStars spille i de store turneringene uten å bekymre seg om skole eller jobb på mandag.

Nye tider og doble premiegarantier

Klokkeslett Øvelse Garantert premiepott
14:00 CEST$109 Sunday Kickoff$150K Garantert
17:00 CEST$215 Sunday Warm-Up$1M Garantert
18:00 CEST$109+R Sunday Rebuy$400K Garantert
19:30 CEST$11 Sunday Storm$400K Garantert
20:30 CEST$215 Sunday Million$2M Garantert
21:30 CEST$530 Sunday 500$500K Garantert
22:30 CEST$215 Sunday 2nd Chance$250K Garantert
00:30 CEST$215 Sunday Supersonic$80K Garantert

Vil du vite mer om disse turneringene sjekk ut PokerStars sin info side .

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?

Får å kunne spille onlinepoker hos verdens største pokeside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews.

15.000 Main Event Passport

Akkurat nå kan du vinne deg et 15.000 Main Event Passport gjennom en gratis turnering, for å spille i denne freerollen trenger man og laste ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en helt ny konto og bruk vår markedsføringskode"NORWEGIANPOKERNEWS" og spill inn 75 VPPs mellom 1 og 26. juni. Har du allerede en PokerStars konto gjennom PokerNews trenger du kun å spille inn samme antall VPPs (75) som nye spillere.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories