PartyPokerNyheter: Kvalifisering til WPT Slovenia

WPT Slovenia

I ukens PartyPokernyheter kan du lese blant annet lese om: Endringer ved Cashgames, se finalen fra WPT Spanish Championship final og kvalifisering til WPT Slovenia.

Spill deg til WPT Slovenia
I forrige uke kom vi med nyheten med at World Poker Tour vil bli spilt ved luksus stedet Portoroz, Slovenia, neste måned. Nå kan du kvalifisere deg til main eventen hos PartyPoker, hver $7.200 pakke inneholder:

  • $4.700 WPT Slovenia main event innkjøp
  • $1.300 i lommepenger
  • Hotell overnatting
  • PartyPoker service

Kvalifiseringen skjer hver søndag kl 15:30 ET ved en $360+$30 turnering, vinn ditt sete gjennom daglige freerolls og sub-kvalifiseringer som starter fra $6, hele døgnet.

Se WPT Spanish Championship finalebordet

PartyPoker live streams fra WPT finalebordet har virkelig endret måten på å gjøre live oppdateringer, og er like godt utført som redigerte pokersendinger. Hos PartyPoker bloggen kan de se hele WPT Spanish Championship:

Nylig oppdateringer hos PartyPoker
Det har blitt noen endringer angående stack størrelsene hos PartyPoker:

  • 20 Big Blind Min tables har blitt fjernet.
  • All Disconnection Protection tables up to $3/$6 NL har blitt fjernet.
  • Minste innkjøp har blitt endret til 30 BB ved alle ikke Heads-up bord til $3/$6 NL
  • Heads-Up spillet vil fortsatt være på 20 BB i innkjøp.
    Disse endringer skjer snart ved de store nivåene.
PartyPokerNyheter: Kvalifisering til WPT Slovenia 101

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller vil starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Følg oss på Facebook eller Twitter, for flere pokernyheter fra inn og utland.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories