WSOP 2018

Norsk pokerliga hos PokerStars - Vinn EPT billetter

Norsk pokerliga hos PokerStars - Vinn EPT billetter 0001

Spill i Norsk Pokerliga og vinn en premiepakke til EPT!

Norsk Pokerliga er den ultimate utfordringen, med nær $4.000 i månedlige premier og fem premiepakker til European Poker Tour (EPT) som deles ut gjennom året. Tjen så mange poeng du kan ved å delta i turneringene mot dine landsmenn, og se ditt navn klatre på rangeringen. Nå har du muligheten til å vise alle hvor god du virkelig er!

Du mottar poeng hver gang du spiller i en av de daglige turneringene. Jo flere turneringer du spiller i, og desto høyere plasseringer du klarer, desto flere poeng mottar du. Dersom du klarer å nå topp 50 i en av de to divisjonene ved slutten av hver måned, vil du motta ekstra pengepremier!

Besøk PokerStars

Norsk Pokerliga – Premier

Norsk pokerliga hos PokerStars - Vinn EPT billetter 101

I tillegg til poeng, vinner du pengepremier både i Cash- og FPP-turneringene. Alle premier utbetales i henhold til PokerStars’ standard utbetalingsstruktur. Ved slutten av måneden gis det pengepremier til spillerne som når topp 50 i hver divisjon, basert på utbetalingsstrukturen over. Fem ganger i året vil topp ni spillere fra hver divisjon få spille en finale om et sete i en kommende EPT-event! I juni er det pakken til EPT Tallinn som står på spill, og finalen finner sted 4. juli.

Hvordan delta i Norsk Pokerliga

Norsk pokerliga hos PokerStars - Vinn EPT billetter 102

Vi avholder to turneringer hver dag med starttidspunkt som angitt over. Du kan spille i bare en av dem, eller begge. Husk – jo mer du spiller, desto flere poeng opptjener du! Disse eksklusive turneringene er åpne for alle PokerStars-spillere i Norge, og du kan altså spille i begge de to divisjonene.

 • Cash-divisjon – $11 buy-in
 • FPP-divisjon – 25 Frequent Player Points (FPPs) buy-in

Du finner samtlige turneringer i PokerStars-lobbyen under fanen Turneringer >Regional.

Besøk PokerStars

Norsk Pokerliga – Poengstruktur

Norsk pokerliga hos PokerStars - Vinn EPT billetter 103

Merk: Totalt antall poeng som deles ut i en enkelt Norsk Pokerligaturnering er som du ser over – poengene er ikke kumulative. Dersom du for eksempel ender i pengene i en gitt turnering, mottar du fem ganger i året vil de ni beste spillerne fra hver divisjon registreres automatisk i en freeroll-finale som kjører den 3. i den påfølgende måneden. Disse spillerne skal kjempe om et sete i en kommende Main Event i European Poker Tour!

I fem av de neste 12 månedene vil Norsk Pokerliga avholdes. De ni beste spillerne fra hver divisjon registreres automatisk i en freeroll-finale som kjører den 3. i den påfølgende måneden. Disse spillerne skal kjempe om et sete i en kommende Main Event i European Poker Tour!

Rangeringstabellen til NPL oppdateres jevnlig, så sjekk innom ofte for å se om du er blant topp 50.

Månedlige premier

 • Juni 2011: EPT Tallinn premiepakke
 • September 2011: EPT Vienna premiepakke
 • Desember 2011: EPT Copenhagen premiepakke

Ukentlige turneringer

 • Mandag: No Limit Hold’em
 • Tirsdag: Pot Limit Omaha
 • Onsdag: No Limit Hold’em
 • Torsdag: No Limit Hold’em
 • Fredag: No Limit Hold’em
 • Lørdag: Pot Limit Omaha
 • Søndag: No Limit Hold’em

Vennligst kontakt support@pokerstars.com dersom du har spørsmål om Norsk Pokerliga.

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?

For å kunne spille onlinepoker hos verdens største pokeside og delta i Norsk Pokerliga trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews.

Flere gode grunner til å velge PokerStars som din nr pokerside

15.000 Main Event Passport

Akkurat nå kan du vinne deg et 15.000 Main Event Passport gjennom en gratis turnering, for å spille i denne freerollen trenger man og laste ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en helt ny konto og bruk vår markedsføringskode"NORWEGIANPOKERNEWS" og spill inn 75 VPPs mellom 1 og 26. juni. Har du allerede en PokerStars konto gjennom PokerNews trenger du kun å spille inn samme antall VPPs (75) som nye spillere.

Viste du at PokerStars er sponsor til PokerNews sin World Sereis of Poker live oppdatering?

PokerNews har i år som i fjor den offisielle live oppdateringen fra WSOP i Las Vegas. Daglig kan du følge øvelsene fra vår live oppdateringsside. Det er kun 2 steder på nett du finner direkte oppdateringer fra alle WSOP øvlelsene. www.wsop.com og www.Pokernews.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories