WSOP 2018

Main Event Passport Freeroll Turnering Hos PokerStars

Main Event Passport Freeroll Turnering Hos PokerStars 0001

LLast ned pokerlienten til PokerStars og tjen 75 VPPs før 26. juni for å kunne spille i vår $15.000 Main Event Passport freeroll turneringen den 30. juni kl 15:00 EDT. Eksklusivt for PokerNews

Tiden er snart over hvis du har planer om å spille i 2011 World Series of Poker Main Event, gjennom PokerNews og PokerStars kan du komme deg dit gratis. Vi har en $15.000 Main Event Passport Freeroll Turnering.

Vinneren av freeroll turneringen mottar en $13.000 Main Event Passport pakke som kan benyttes til WSOP Main Evnet, de resterende $2.000 blir utbetalt etter PokerStars sin utbetalingsstruktur. Main Event Passport inkluderer $10.000 til innkjøpet, pluss $3.000 til utgifter til Las Vegas. Main Event Passport kan også benyttes til bruk ved PCA, EPT eller LAPT.

BesøkPokerStars

For å kunne delta i denne eksklusive freeroll turneringen trenger du en pokerkonto hos PokerStars gjennom [/I]PokerNews[/I]. , registrer en ny konto og bruk vår markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS" og tjen 75 VPPs fram til 26. juni. Er du en av mange som har benyttet seg av tidligere kampanjer fra oss og har konto gjennom PokerNews hos PokerStars, så er du hjertelig velkommen til å delta du også. Eneste du trenger da er å spille deg til 75 VPPs.

PokerStars proff og Main Event Champion 2010 Jonathan Duhamel
PokerStars proff og Main Event Champion 2010 Jonathan Duhamel

75 VPPs er mindre enn $13 i inntjent rake , så dette er en realistisk oppgave fram til 26. juni.
Husk og last ned PokerStars gjennom PokerNews og registrer vår markedsføringskode, "NORWEGIANPOKERNEWS" for å få rettigheten til å delta, da denne freeroll turneringen er KUN for spillere med PokerStars konto via PokerNews. Ved innskudds benytter du deg av bonuskoden "STARS600" hvor du da kan spille deg til hele $600 i bonus.

BesøkPokerStars

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller noen andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories