WSOP 2018

Lundberg nr 4 i $1.500 Seven Card Stud Hi-Low-8 or Better

Lundberg nr 4 i $1.500 Seven Card Stud Hi-Low-8 or Better 0001

Håkon Lundberg ble den andre nordmannen som har klart et finalebordet under World Series of Poker. I forrige uke tapte Anders Meli heads- up kampen i øvelsen $1.500 Triple Chance No-Limit Hold’em, med Håkon sitt finalebord ligger det an til en bedring fra WSOP i fjor, eneste som mangler er et bracelet.

Håkon Lundberg startet som nr 13 av 23 spillere ved dag 3 av $1,500 Seven Card Stud Hi-Low-8 or Better, og finalebordet var innen rekkevidde. Da finalebordet var klart var Lundberg med og møtte spillere som Sean Urban, Mike Sexton og Chris Viox. Sexton og Viox spiller heads-up om bracelet i turneringen.

Lundberg endte på en fjerdeplass.

Siste handen til Lundberg endte slikt:

Lundberg:{8-Clubs}{6-Spades}/{5-Hearts}{10-Clubs}{8-Hearts}{j-Clubs}/{x-}
Viox:{k-Diamonds}{4-Diamonds}/ {k-Hearts}{q-Spades}{6-Hearts}{9-Diamonds}/{x-}

Lunberg var all-in ved third street mot Chris Viox. Viox sine split kings var i ledelsen mot Lundberg sitt par i åtte, da de var klar for seventh street. Viox viste opp par i konge når {q-Diamonds} ble delt ut til han, og Lundberg trengte en åtter for å overleve, men det var ikke tilfelle da {9-Clubs} ble vist opp. Lundeberg tok dermed fjerdeplassen og fikk med seg $55.917 i pengepremie.

Les alle hendene Lundberg spilte ved finalebordet i vår live oppdatering fra øvelsen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories