WSOP 2018

Hos PartyPoker denne uken: VIP Race til Nürburgring

PartyPoker

Ved denne uken hos PartyPoker; Get lucky, få den beste bonusen innen onlinepoker og kom deg til German Grand Prix.

Vip Race til Nürburgring

10 heldige PartyPoker spillere vil reise til et av de store høydepunktene inne Formel 1 sirkuset, German Grand Prix. Mellom, 10-26. Juni blir det en kamp om å vinne 1 av 10 VIP pakker som inneholder følgene:

  • To hotellovernattinger ved 5 stjernes hotell i Cologne
  • Billetter til lørdagens kvalifisering og hovedløpet på søndag.
  • Møte med Sky motorracing ekspert Marc Surer
  • Tilgang til en pokerturnerning ved hotellet på lørdag
  • Transport til og fra racingbanen
  • $850 I lommepenger

En talsmann for PartyPoker sier:

To win one of these incredible prizes all you have to do is opt in, simply start earning points and finish in the top 150 on our leaderboard that runs from the 10th – 26th June. The top eight players at the end of the leaderboard will each be rewarded with a VIP Race to the Nürburgring package. Don't worry if you don’t make it to the top eight. There will be prizes for all the remaining players in the top 150, including cash, store points and entry to the VIP Race to the Nürburgring tournament where there will be two more packages and even more prizes up for grabs.”

Glem ikke å melde deg på denne kampanje, ellers vil du risikere å gå glipp av den.

Get Lucky!

Chris Tessaro
Chris Tessaro

PartyPoker spaltisten Chris Tessaro er tilbake med en enestående artikkel om flaks i poker i denne uken hos PartyPoker Blogg. Her er noen utdrag:

“Now, bad luck (and bad beats) will always be a part of poker, but, again, that’s just statistical variance rearing its ugly head. If you get enough full houses, EVENTUALLY you will run into four of a kind. Sure, that’s a cooler hand, and a bad beat. Unlucky, for sure. But it’s also part of normal statistical runs. When it happens, you’re going to go broke, whether you’re Phil Hellmuth or Doctor Phil.”

“So you need to learn, as a poker player, to write those bad beats off, not to ill fortune, but just to the normal run of cards in poker. If you play enough hands, you’ll get some good ones, and some bad ones. The secret to success is to treat them the same way in your mind. Never get too high when you’re running good, and never get too low when you’re running bad.”

Sjekk ut PartyPoker Bloggen for mer.

Den beste bonusen innen onlinepoker

PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Følg oss på Facebook eller Twitter, for flere pokernyheter fra inn og utland.

Hos PartyPoker denne uken: VIP Race til Nürburgring 101

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories