WSOP 2018

Gratis $50 bonus + $50 reload bonus hos PartyPoker

Gratis $50 bonus + $50 reload bonus hos PartyPoker 0001

Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews og du får en gratis bonus på $50. Sett inn $50 for å kombinere dette med en bonus på $100, noe som blir utbetalt 2 ganger raskere enn ved noen andre PartyPoker bonuser.

PokerNews og PartyPoker har allerede et veldig godt forhold, og over de siste 2 årene har tusenvis av spillere via PokerNews benyttet seg av bonusene, disse bonusene finner du ikke noe annet sted på nettet.

Den første bonusen er en du ikke trenger å sette inn penger for å få. Du kan få en bonus på $50 gratis, uten å bruke penger på. Du vil først få $25 direkte inn på din spillerkonto, de resterende $25 mottar du etter å ha spilt inn 200 PartyPoker Points. Sjekk vår Gratis $50 side og følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Den andre bonusen er en eksklusiv reload bonus til våre spillere med 100 % opp til $50 ved innskudd av $50 og bruk av koden PNEWS50

Den store fordelen med to bonuser er at disse kan kombineres for å gi deg en $100 bonus som du ikke finner noe annet sted enn hos PokerNews.

Hvis du signerer en PartyPoker konto et annet sted, må du sette inn $100 for å få $100 i bonus, og deretter spille inn 600 PartyPoker Points. Hos PokerNews får du samme bonusen for halve innskuddet og halve poengkravet[/B]. Følg vår guide nedenfor.

Ved å signere en konto hos PartyPoker gjennom PokerNews ved å følge instruksjonene nevnt ovenfor vil du motta følgene, $100 med innskudd på $50 og 350 PartyPoker Points eller du kan velge innskudd på $100 og 600 PartyPoker Points.

***Besøk vår PartyPoker bonus side***

Følg oss på Facebook eller Twitter, for flere pokernyheter fra inn og utland.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories