WSOP 2018

Bli med å dominere verden eller Paris med PartyPoker

WPT Paris

I denne uken hos PartyPoker, Dominere verden, eller bare Paris – Uansett, det er mye penger som skal vinnes .

Kvalifisering til WPT Grand Prix de Paris
Den første Europeiske turneringen som holder en WPT turnering og setter Tony G fram i rampelyset er tilbake. WPT Grand Prix de Paris er tilbake ved Aviation Club de France fra 5-10. september. Kvalifiseringen har startet hos PartyPoker og du kan kvalifisere deg gratis til denne. Hver $15.000 pakke inkluderer innkjøpet på $10.800, $2.200 til hotell og $2.000 i lommepenger. Du kan kvalifisere deg gjennom en ukentlig $800 dirkete satellitt på søndager kl 14:35 EST, via sub-satellitter som starter med daglige freerolls og innkjøps turneringer.

PartyPoker sier:

“You don’t get a better experience of Parisian poker than you will get at the famous WPT Grand Prix de Paris at Aviation Club de France. Not only can you qualify for a major tournament that is televised all over the world, you also have the option of getting involved in the legendary cash games the club is famous for.”

Vær med å dominere verden i sommer
Ta over verden i denne sommer med to måneders lang kampanje med freeroll seter, penger og en topp premie på $100.000. Tjen kun 10 PartyPoints som blir belønnet med en by av 72 som er tilgjengelige. Hver by har en premie som inkluderer freeroll billetter og penger. Når du har fått alle fire byene fra et land (Eks, England har Manchester, London, Liverpool og Newcastle) vil du motta en pengepremie mellom $75-$1.500.
De virkelige pengene kommer når du har fullført alle byene i alle landene, får du alle byene i Asia vinner du $5.000 og fra Europa vil du motta $20.000. Tilslutt, den som klarer alle landene vil dominerer hele verden som er verdt hele $100.000!

Bli med å dominere verden eller Paris med PartyPoker 101

Denne kampanjen finner sted mellom 8. juli og 31. august, så du har god tid til å ta over verden.

Bli med å dominere verden eller Paris med PartyPoker 102

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller vil starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Følg oss på Facebook eller Twitter, for flere pokernyheter fra inn og utland.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories