888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Betfair Poker Summer Road Trip - Store premier i juni

Betfair Poker

Betfair Poker har veldig mange kampanjer som pågår nå i juni måned i forsøk på å holde deg unna sol og varme. Om du er en cashspiller, turneringspiller. Sit & Go spesialist, high eller low stakes spiller så er det en kampanje for deg i juni.

Summer Slam:

Fra 3 -28. juni, uansett hvilket nivå du befinner deg på, jo flere poeng du inntjener, desto flere Summer Slam freeroll turneringer kan du spille i. Det er mikro, mini og grand slam freerolls. Hvis du tjener minimum 250 Poker Points er du kvalifisert til en $10.000 freeroll den 3. juli.

$30.000 Raked Hands Frenzy:

Fra 1 – 21. juni og 1 – 21. juli kan du vinne din del av en stor premiepott på hele $30.000, uansett hvilken kurs du spiller på. Det er 3 forskjellige leader boards, hvor topp premiene er $1.200 til hver av vinnerne.

Betfair Poker Summer Road Trip - Store premier i juni 101

$60.000 Natural Born Grinders

Hvis dette ikke var nok, så startet den en åtte uksers Grinders kampanje med $60.000 i premier. Forskjellen er at leader board gjelder i en uke, hvor de fire beste ukene blir gjeldene. Spilleren med de beste ukene vil vinne $10.000, og alle som ender inne topp listen får minst $1.000 og det er 150 plasser som blir betalt med penger.

Skill & Go

For og ikke glemme av Sit & Go spillerne, om du spiller lavt eller høyt så deltar du i samme leader board. Resultatene vil bli kalkulert av innkjøp og resultater. Hver uke er det et race til en verdi av $5.000 som deles på de topp 25 spillerne.

Utregningsformel:

Betfair Poker Summer Road Trip - Store premier i juni 102

PokerNews iPAD2 Summer Madness

PokerNews spillere med en Betfair konto for en ekstra bonus, mellom 1 og 31. august kan de tjene ekstra poeng til fem eksklusive iPAD2 freerollere i september. Vi har 15 x iPAD2 totalt som kan vinnes, og poengene du tjener i kampanjene ovenfor gjelder også mot iPADS2 Summer Madness.

Sjekk ut iPAD2 Summer Madness siden for mer informasjon.

Dersom ikke det var nok til at du skal begynne med onlinepoker hos Betfair, så har vi en ting til. Betfair har nå en $2.500 innskuddsbonus når du registrerer og setter inn penger vi en Betfair pokerkonto gjennom PokerNews] når du registrerer og setter inn penger med en Betfair pokerkonto gjennom PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories